Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trofejni izbornik

Portugalci otpustili izbornika Santosa s kojim su osvojili Euro i Ligu nacija

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Morocco v Portugal
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/6
15.12.2022.
u 20:00

Najveći uspjeh s Portugalom Fernando Santos je ostvario 2016. godine kada je njegova momčad postala europski prvak, dok je tri godine kasnije Portugal osvojio Ligu nacija.

Fernando Santos, 68-godišnji dosadašnji izbornik nogometaša Portugala, više nije na toj dužnosti, izvijestili su brojni portugalski mediji, a prenosi Reuters. Portugal je na svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar ispao u četvrtfinalu protiv Maroka (0-1). Nakon te utakmice Fernando Santos, koji je na dužnosti izbornika Portugala bio od 2014. godine, je izjavio kako neće dati ostavku. Zaključno s Europskim prvenstvom 2024. godine Fernando Santos je imao valjani ugovor s Portugalskim nogometnim savezom.

Tamošnji mediji navode kako su Fernando Santos i predsjednik saveza obavili razgovor i na kraju dogovorili razlaz, a Portugalski nogometni savez trebao bi uskoro objaviti i ime njegovog nasljednika.

Najveći uspjeh s Portugalom Fernando Santos je ostvario 2016. godine kada je njegova momčad postala europski prvak, dok je tri godine kasnije Portugal osvojio Ligu nacija.

Na ovom svjetskom prvenstvu Portugal je osvojio prvo mjesto u skupini, potom je pobijedio Švicarsku 6-1 u osmini finala i na kraju ispao od Maroka.

Video - HNS objavio detalje dočeka nogometaša: Nastupit će osam izvođača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije