Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUniorski SP

Poraz od Srbije koji ne bi smio puno boljeti

16.12.2019.
u 23:41

U dvoboju koji je izravno odlučivao o pobjedniku skupine nadjačani su od selekcije Srbije i to sa 6:11

U svom trećem nastupu na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Kuvajtu naši su juniori doživjeli prvi poraz.

U dvoboju koji je izravno odlučivao o pobjedniku skupine nadjačani su od selekcije Srbije i to sa 6:11 (2:4, 2:2, 2:2, 0:3).

Tako će izabranici Joška Krekovića, nakon što danas vjerojatno pobijede Japan, kao drugi u skupini morati igrati i susret osmine finala, a suparnik će nam biti treća ekipa iz skupine D. Praktično bit će to poraženi iz dvoboja između Brazila i Novog Zelanda.

Ništa još, dakle, nije izgubljeno, što ne umanjuje žal za porazom od Srbije koja ipak nije toliko kvalitetnija za ovako uvjerljivi poraz u derbiju.

No, našima je u ovoj utakmici malo što polazilo za rukom (igrač više samo 16-3), nije im pomoglo niti 14 obrana naših vratara Jurline (11) i Sunare (3).

Doduše toliko je obrana (14) skupio i srpski vratar Mišović, koji je proglašen igračem utakmice. Pogotke za Hrvatsku postigli su pak Vrdoljak (3), L. Bajić, Penava i Žuvela.

U drugom susretu naše skupine Kina je pobijedila JAR sa 14:13. Poredak: Srbija 6, Hrvatska 4, Japan 4, Kina 2, JAR 0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije