Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROMIJENIO REZULTAT'

Džeko: Sudac je sramota, on bi trebao ići kući

Edin Džeko
Foto: Reuters (Ilustracija)
22.06.2014.
u 09:06

- Poništen nam je čisti zgoditak, a gol smo primili nakon očitog prekršaja. Kontrolirali smo igru i imali posjed lopte, ali nismo bili konkretni u završnici - rekao je Mensur Mujdža.

Bosna i Hercegovina na svom prvom Svjetskom prvenstvu nije uspjela proći skupinu. Zmajevi su sinoć izgubili od Nigerije s 1:0 čime su nakon dva kola ostali na nula bodova.

Igrači BiH su nakon susreta spominjali dva ključna detalja - da je poništen regularan pogodak Edina Džeke i da nije sviran prekršaj Emenikea nad Spahićem nakon čega je pao gol za Nigeriju.

- Trebali smo dobiti ovu utakmicu. Sudac je bio sramota. Idemo kući i tužni smo zbog toga, ali bi i sudac trebao otići kući. Promijenio je rezultati i utjecao na utakmicu. Zbog toga smo izgubili - rekao je Džeko za Goal.com.

 - Poništen nam je čisti zgoditak, a gol smo primili nakon očitog prekršaja. Kontrolirali smo igru i imali posjed lopte, ali nismo bili konkretni u završnici - rekao je Mensur Mujdža, prenose BiH mediji.

Vedad Ibišević se nada pobjedi nad Iranom koji još ima teoretske šanse za prolazak dalje.

- Nije bilo zaleđa kada je Džeko zabio gol. Žao mi je zbog navijača koji sada tuguju jer nismo uspjeli proći u drugi krug. Sada trebamo napraviti sve da pobijedimo u zadnjoj utakmici i časno se oprostimo od Brazila - rekao je Ibišević koji je zabio zasad jedini pogodak na SP-u.

Begović: Nigerija je bila bolja

Vratar Asmir Begović je priznao da je Nigerija pružila bolju igru.

- Nigerija je bila bolja od danas. Zaslužili smo i čestitamo im. Dali smo sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Ostavili smo im previše prostora što su oni iskoristili - rekao je Begović koji smatra da ih nije poremetio Džekin gol koji nije priznat.

- To nije utjecalo na našu igru. Detalji su presudili, ali tako je to u nogometu. Protiv Irana moramo napraviti sve da pobijedimo.

Haris Medunjanin je dodao:

- Prvo poluvrijeme je trebalo završiti 2:0 ili 3:0 za nas. Ali nije išlo. Bio je prekršaj na Spahiću kojega sudac nije svirao. Ovo je prvi put da sudjelujemo na velikom prvenstvu i možemo otići uzdignute glave.

>> Nećeš 'razbojniče'! Begović iznio Nigerijca koji je htio krasti vrijeme

Komentara 35

CR
CroatianMoyo
09:37 22.06.2014.

Eh, moj je odnos prema Bosni i Hercegovini složen i subjektivan (volim BiH zbog naših Hrvata koji tamo žive vjekovima, a istovremeno ne volim BiH zbog svih koji diskriminiraju Hrvate), ali i ja bih se više trudio da sam tamo bio. A većina kao da je zalutala na utakmicu. Pa, dragi moji, tako se ne igra za svoju zemlju! Bez obzira na sve greške i nesreće, nezalaganjem ne možeš otresti ni prašinu, a kamoli boriti se za svoju domovinu. Malo (puno) više truda drugi puta!

MA
Majur
09:50 22.06.2014.

Sami su si krivi....Misimovic je imao snage za 30min,Spahic totalna rupa i faula nad njim uopce nije bilo,a najbolji pojedinac im je bio golman Begovic i to sve govori.Jedna stvar je bila ocita,a to je razvikani bosanski dijamant Dzeko....covjek nije imao volje potrcati u prazan prostor,a kamoli trcati za bekovima nigerije natrag nego je cekao svaku loptu da mu se u noge fino na pladnju donese...Ta cijela repka nije bila u stanju odigrati niti 65min u visokome ritmu osim Basica,ali eto bar je Medunjanin pokazao kako se vehabijska brada treba nosit;))))))Sve u svemu mi je zao postenih bosnjaka koji su navijali,ali mi je drago zbog onih koji su 2008 umirali od srece i vijorili turskim zastavama...lopta je okrugla i sve se kad tad vrati....I da,usporedite sad vi domaci pljuvaci nasu trku,borbenost,pozrtvovanost,srcanost,volju i zelju za uspjeh lijepe nase sa ljiljanima ili komsijama....NEUSPOREDIVO....

Avatar shime.zg
shime.zg
09:32 22.06.2014.

Reprezentacija za koju navijaju samo bošnjaci i na koju svršavaju ljubitelji "regiona" nije ni zaslužila otići na SP. Uostalom Nigerija je bila u svim elementima bolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije