Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratar u akciji

Nećeš 'razbojniče'! Begović iznio Nigerijca koji je htio krasti vrijeme

Asmir Begović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
22.06.2014.
u 09:00

Nigerija je bila bolja, zaslužili su pobjedu, kazao je Begović nakon susreta.

Asmir Begović, vratar BiH, bio je jedan od najboljih u svojoj momčadi protiv Nigerije. A istaknuo se i u jednoj situaciji kad je Michael Babatunde ležao uz liniju te pokušao kod suca 'ukrasti' malo vremena. Begović je došao do Nigerijca i unatoč upozorenju četvrtog suca iznio ga izvan granica igrališta.

- Nigerija je bila bolja od danas. Zaslužili smo i čestiamo im. Dali smo sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Ostavili smo im previše prostora što su oni iskoristili - rekao je Begović koji smatra da ih nije poremetio Džekin gol koji nije priznat.

- To nije utjecalo na našu igru. Detalji su presudili, ali tako je to u nogometu. Protiv Irana moramo napraviti sve da pobijedimo - zaključio je vratar BiH.

>>Nigerija pobijedila BiH 1:0, sudac teško oštetio 'zmajeve'

>>Evo kako je sudac teško oštetio BiH i izbacio ju sa SP-a

Komentara 15

VE
verakruz
09:30 22.06.2014.

Ivan Halar. Kako te nije sramota staviti ovakav naslov??? Batabunde je zamijenjen nakon ovog prekršaja! Kakvi su ovo senzacionalistički naslovi? Ti kao da si sarajevski mahalaš??? Gdje su članci o tome da je tek jučer i tek jedan Hrvat, Tonii Šunjić u reprezentaciji BiH i to kao najbolji igrač??? O tome ne piše nitko u Hrvatskoj... Pa Zrinjski je prvak BiH, a to je koliko znam Hrvatski klub. Nigerija je bila bolja, igrali su muški, stvorili više prilika i dali gol , po meni sasvim čist. I jedna konstatacija za kraj. Da je BiH kojim slučajem pobijedila sinoć, na "njihovim" televizijama bi program trajao 0-24 sata dnevno na temu "fudbal"... Trebali ste sinoć slušati onog Emira Hadžihafizbegovića, koji je bio gost u studiju, prije i nakon utakmice. Riječi za suca poput "b.udala", "k.reten", "đ.ubre" , je sipao kao iz rukava. Takav mu je rječnik i inače, šteta što to u Hrvatskoj ne možete gledati. To je njihovo lice i naličje. Bravo za Nigeriju... P.S. Gdje ima kupiti Nigerijskih zastava, trebalo bi mi ih nekoliko ? :)

HE
hercegovačkiponos
09:44 22.06.2014.

Ja navijam za Hercegovinu. U okviru BiH, a i svakako. Navijam protiv ove i ovakve "Bosne", u kojoj mali Toni Šunjić, koji je uzgred rečeno sinoć bio njihov najbolji igrač, ima ulogu smokvinog lista!

KN
knezica
10:21 22.06.2014.

Sada će početi priče kako je sudac krvnik i koljač, a Nigerija genocidna tvorevina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije