Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sezona karijere

Polovica NBA lige želi Bogdanovića: Otkrivena cijena koju traže Pistonsi za najboljeg Hrvata

NBA: Detroit Pistons at Golden State Warriors
Kelley L Cox/REUTERS
12.01.2023.
u 14:41

Prva violina hrvatske košarke prema američkim medijima ima puno ponuda za nastavak NBA avanture

Detroi Pistonsi ne žele mijenjati Bojana Bogdanovića, osim ako neka momčad ne dostigne njihovu traženu cijenu koja je prilično visoka. Navodno Detroit želi zajamčeni prvog izbora na NBA Draftu i dobrog mladog igrača kao razmjenu za hrvatskog tricaša pred kojim je godina karijere, piše dobro upućeni portal TalkBasket.net

Više momčadi u NBA ligi, među kojima su LeBronovi LA Lakersi , Dončičevi Dallas Mavericksi te Bucksi i Houston Rocketsi , navodno su zainteresirani za kupnju 33-godišnjeg sjajnog hrvatskog košarkaša. 

- Cijena koju Pistonsi traže za Bojana Bogdanovića je visoka — razumijem da se, u ovom trenutku, neće odreći od njega ni zbog čega manjeg od nezaštićenog prvog i dobrog mladog igrača — jer oni ne žele trgovati s njim. Trebalo bi previše platiti da se Detroit raziđe s Bogdanovićem - rekao je James Edwards za The Athletic

Bogdanović je ranije ove sezone potpisao dvogodišnji ugovor s Pistonsima. On bi trebao zaraditi 20 i 19 milijuna dolara u sljedeće dvije sezone.

Ove sezone Babo ima izvrstan prosjek po utakmici od 21,2 poena, 3,6 skokova i 2,8 asistencija za 31,3 minute po utakmici što mu je inače najbolji prosjek karijere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije