Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

VIDEO Fantastični Bojan Bogdanović srušio je NBA prvake i vodio Detroit do slavlja

NBA: Detroit Pistons at Golden State Warriors
Kelley L Cox/REUTERS
05.01.2023.
u 08:18

Bogdanović je briljantnom utakmicom kreirao malu senzaciju, posljednji Detroit je svladao prvake Golden State

Najboljih hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je jednu od najboljih partija u NBA-u ove sezone i srušio aktualne prvake Golden Statee Warriorse. Pistonsi su tricom u dramatičnim posljednjim sekundama svladali aktualne NBA prvake Warriorse. Utakmica je završila 122:119, a hrvatski reprezentativac ubacio je 29 koševa za svoju momčad, koja i dalje ima najlošiji omjer u cijeloj ligi (10:30). 

Bogdanović je odigrao 33 minute, a iskoristio ih je za svoj najbolji napadački učinak u posljednjih 12 utakmica, odnosno od kada je sredinom prošlog mjeseca Lakersima ubacio nevjerojatnih 38 koševa. Za razliku od tog susreta, momčad je profitirala i Detroit je slavio. Sjajnu šutersku večer Bogdanović je završio s 10/15 iz igre, od čega sjajnih 5/6 za tri poena. Ubacio je i četiri od pet lopti s crte slobodnih bacanja, a imao je i četiri skoka i pet asistencija.

Detroit je 4 sekunde prije kraja imao tri koša prednosti, a onda je Klay Thompson ubacio tricu za poravnanje rezultata na 119:119. U preostaloj sekundi do kraja susreta Pistonsi su izveli loptu sa strane, prihvatio ju je Sadiq Bey i zabio za pobjedu. Ubacio je ukupno 17 koševa.

 

Komentara 2

L7
l7
11:52 07.01.2023.

Bravo

DU
Deleted user
08:32 05.01.2023.

Za reprezentaciju nula kao uostalom i svi HR košarkaši koji igraju u NBA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije