Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON ISPADANJA

Poljski mediji prozivaju Hrvata nakon poraza od Dinama: Zašto je to napravio?

Druga utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka,  Legia - GNK Dinamo Zagreb.
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
10.08.2021.
u 23:20

Poljski mediji u komentarima utakmice navode hrvatskog reprezentativca i beka Legije Josipa Juranovića kojeg smatraju da je odgovoran za gol Dinama.

Dinamo je večeras u Varšavi slavio protiv Legije s 1:0 i prošao u posljednje pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Poljski mediji u komentarima utakmice navode hrvatskog reprezentativca i beka Legije Josipa Juranovića kojeg smatraju da je odgovoran za gol Dinama.

"Kraj snova Legije o Ligi prvaka. Juranoviću – zašto?" Naslov je to na poljskom portalu Sportu, a u članku se komentira kretanje vatrenog kod gola Dinama.

"Ivanušec je imao loptu na 20 metara i sjajno je uočio lijevog beka Bartola Franjića kako ulazi iz dubine terena. Jedina je zagonetka zašto ga je Juranović slijedio i iznenada pustio. Franjić je dobio fantastično dodavanje i u 20. minuti preciznim udarcem svladao Boruca donijevši Dinamu vodstvo", stoji u članku, a ovo je fotografija koju su priložili.

Foto: Sport.pl

Članak na Super Expressu puno je pomirljiviji.

"Igrači predvođeni trenerom Czesławom Michniewiczom suprotstavili su se suparnicima iz Hrvatske, no na kraju je Dinamo imao više razloga za zadovoljstvo nakon što je iskoristio jednu od svojih šansi", piše u tekstu.

"Legia neće igrati u Ligi prvaka nakon poraza od Dinama", navodi Gazeta Wyborcza, dok Fakt navodi sljedeće:

"Legia je napadala do kraja utakmice, ali nije uspjela stići do izjednačenja. Poljski prvak odigrao je dobru utakmicu, ali je ispao iz borbe za Ligu prvaka."

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:03 11.08.2021.

Gledao sam utakmicu. Dinamov igrač je došao u punom trku iz drugog plana i dobio je loptu koja mu je dodana između nekoliko Legijinih igrača. Moguće da je Juranović bio spor, to je čest slučaj jer su napadači uglavnom bržii od igrača obrane. Ali to je tako. Više su krivi igrači Legije, ako je netko uopće kriv za iznenadan trk iz drugog plana, između kojih jeprošlo dodavanje. Sretno i spretno je Dinamo došao do prilike ulaska u europsku skupinu. I Legija je igrala do samog kraja opasno. Utakmica je bila lijepa i borbena. Dinamo je zasluženo slavio pobjedu a Legija nije bila uopće loša.

CU
cule1976
08:54 11.08.2021.

Al ga seru, a Juranović im bio najbolji igrač na terenu

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
09:25 11.08.2021.

Index na aparatima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije