Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS iščekuje kaznu

Krivci su snimljeni: Poljevačom nacrtali kukasti križ na Poljudu!

Poljud
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
09.07.2015.
u 08:31

Snimke su toliko loše da je teško prepoznati lica tako da sada specijalni policijski tim analizira mimiku kretanja, traže bilo kakav trag

Splitska policija na tragu je autora poljudske svastike i neće biti iznenađenje bude li uskoro privođenja. Počinitelje su, navodno, otkrile kamere. Dvije su osobe zamijećene kako rade svastiku, i to s običnom poljevačom. Prvi je držao pravac, drugi zalijevao travu na stadionu...

No, snimke su toliko loše da je teško prepoznati lica tako da sada specijalni policijski tim analizira mimiku kretanja, traže bilo kakav trag ne bi li došli do spoznaja tko su autori nedjela o kojem govori cijeli svijet.

Pokaže li se točnom informacija o poljevači, mogle bi pasti u vodu razne teorije koje danima slušamo o sofisticiranim načinima kako se svastika pojavila na poljudskom travnjaku. U policiji nam nisu mogli ništa potvrditi.

>>Milanović pisao Platiniju. Karamarko: Trebao je narediti Ostojiću da pronađu vandala

>>Sutra bi Zdravko Mamić mogao biti optužen i da je nacrtao poljudsku svastiku!

>>Uefa pomaknula termin: Kazna HNS-u za svastiku tjedan dana kasnije!

Komentara 126

B2
bordon 2
08:57 09.07.2015.

Malo je nezgodno - otkriti svoje!!!!! Zato su im i snimci ''loši'' i ''lica se ne vide''.

DU
Deleted user
08:47 09.07.2015.

osto ja držao pravac, a dizač tegova zalijevao

DU
Deleted user
09:01 09.07.2015.

U Crnoj Gori je znana fraza: Traže pos o, a Boga mole da ga ne nađu! Tako i u ovoj epizodi, komitetlije imaju na smash nogometnu repku Hrvatske kao jednu od glavnih uspješnica mlade države i otvarat će se šampanjac ako nas izbace iz kvalifikacijskog ciklusa zbog ove herbicidne diverzije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije