Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UTAKMICI S RUSIJOM

Policija upozorava navijače na što moraju paziti u nedjelju u Splitu

Miranda Cikotic/PIXSELL
12.11.2021.
u 12:01

"Ulazi u stadion biti će otvoreni od 12:00 sati, pa pozivamo posjetitelje da dođu dovoljno rano, kako bi nakon provedbe sigurnosnih procedura mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion i zauzeti svoja mjesta označena na ulaznici"

U Splitu u nedjelju s početkom u 15:00 sati hrvatske reprezentativce očekuje ključni ogled za odlazak na SP u Katar protiv Rusije.

Tim je povodom policija Splitsko-dalmatinske županije poslala obavijest u kojoj naglašava kako će se na dan utakmice uspostaviti blokade po gradu.

"Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima. Savjetujemo svim građanima koji planiraju doći na utakmicu, da na vrijeme krenu prema stadionu, te da ukoliko su u mogućnosti koriste autobuse javnog
gradskog prijevoza, kako bi izbjegli stvaranje većih gužvi i zastoja u prometu", javljaju iz PU SDŽ.

"Na dan održavanja javnog okupljanja 14.studenog od 10:00 sati uspostaviti će se blokade na prometnicama u široj zoni stadiona (Put Supavla i Zrinsko-frankopanska od raskrižja s Ulicom HRM), te će biti onemogućen redovno prometovanje osobnim vozilima ( osim vozila žurnih službi, HV, vozila stanara i redovnim autobusnim linijama javnog gradskog prijevoza)", napisali su i dodali:


"Ulazi u stadion biti će otvoreni od 12:00 sati, pa pozivamo posjetitelje da dođu dovoljno rano, kako bi nakon provedbe sigurnosnih procedura mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion i zauzeti svoja mjesta označena na ulaznici."

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sokac sa drave
17:15 12.11.2021.

Od toga nema nista splicani su nas slobodarski narod koji se ne boji i da nas je vise takvih u drzavi korona bi vec davno bila ukinuta.Oni ce doci na stadion kada budu htjeli a vi ih zaustavite ako mozete ustvari nemozete bojite se.

Avatar peacemaker
peacemaker
10:18 13.11.2021.

Je li Ostojić u kavezu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije