Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huligani

Policija spriječila sukob: torcidaši prijavljeni za drsko ponašanje

Navijači
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/5
03.12.2018.
u 17:03

Policija je izvijestila da je nakon napada Hajdukovih na klub Dinamovih navijača 'pravovremenom i koordiniranom akcijom' zadržano 14 pripadnika Torcide i privela ih na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju

Zagrebačka policija u ponedjeljak je izvijestila da je spriječila sukob navijača, ali i da je 14 pripadnika Torcide privedenih u subotu nakon napada na Kluba navijača Dinama BBB u Držislavovoj ulici devetoricu prijavila za 'naročito drsko ponašanje', za što mogu biti kažnjeni novčano, ali i zatvorskom kaznom.

U jutarnjim satima u Ulici kralja Držislava od strane više osoba došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu te do oštećenja ulaznih vrata 'Kluba navijača Dinama BBB'.

>> Pogledajte sukob navijača na autocesti

Policija je izvijestila da je nakon napada Hajdukovih na klub Dinamovih navijača 'pravovremenom i koordiniranom akcijom' zadržano 14 pripadnika Torcide i privela ih na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju.

Na splitskom području policija je potom uz sudski nalog pretražila domova osumnjičenih i pronašla „razne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje, pirotehnička sredstva te signalni pištolj“.

Osim toga kod  27-godišnjaka je zaplijenjeno 130 grama marihuane, kod 25-godišnjaka četiri signalne baklje, dok je kod 23-godišnjaka pronađen revolver Starter 'čiju nabavu nije prijavio nadležnom tijelu te jedan komad streljiva'.

Nakon kriminalističkog istraživanja, devet osoba je uz optužni prijedlog prepraćeno na Prekršajni sud u Zagrebu, dok je splitska policija 27-godišnjaka prijavila zbog droge, 25-godišnjaka zbog pirotehnike, a 23-godišnjaka zbog oružja.

Navijači
1/17
Ključne riječi

Komentara 3

OV
Ovozemaljski
17:57 03.12.2018.

Joj, da mi je 5 minuta vlasti, samo da ove stavim da kopaju, već bi nam BDP rastao umjesto korova!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:11 03.12.2018.

kaj je perje letilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije