Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na kolonu

Sukob BBB-a i Torcide: masovna tučnjava huligana na autocesti

BBB i Torcida
Foto: Facebook/Screenshot
1/3
02.12.2018.
u 23:16

Prema neslužbenim informacijama, u tučnjavi je sudjelovalo 35 pripadnika BBB-a i 40 torcidaša

U subotu se na autoputu prema Splitu dogodio incident u kojem su sudjelovali pripadnici navijačkih skupina BBB i Torcide.

Navijači splitske momčadi vraćali su se iz Zagreba s utakmice Rudeš - Hajduk, kada su na njihova vozila počeli bacati razne predmete.

Pogledajte video incidenta (preuzeto sa stranice Hrvatske navijačke skupine):

Prema neslužbenim informacijama, u tučnjavi je sudjelovalo 35 pripadnika BBB-a i 40 torcidaša. Navodno je nekoliko pripadnika Torcide ostalo ležati na cesti nakon napada. 

Video tučnjave kruži društvenim mrežama, a objavljen je na Facebooku Hrvatske navijačke skupine, pa tako na jednom Instagram profilu u opisu snimke piše kako su Boysi napali Torcidu.

Na drugoj snimci vidi se tučnjava te se netko viče: 

- Dinamo! Dinamo! Ubij! Ubij! Ubij!

Ključne riječi

Komentara 103

NI
nik83
23:33 02.12.2018.

Policija bi se trebala pozabaviti iskorjenjivanjem ovih narkomana umjesto da kažnjava bećare zbog pjevanja. Inače, standardno se kaže autocesta, a ne autoput.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:30 02.12.2018.

U Hrvatskoj nema autoputa gospodo novinari.

OK
okolo
23:29 02.12.2018.

začudo lora se ne javlja, nasilje ne osuđuje ni milorad, cms se ne zgraža, ni nadležna ministarstva se ne javljaju...bit ce svima odgovara da se hrvati međuse mlate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije