Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo će ga kazniti

Pokrivač: Nisam išao u noćni izlazak i nisam bio pijan

'sport......austrija.....17.06.2008.  bad tatzmannsdorf , oberwart - hrvatska reprezentacija na europskom prvenstvu 2008 u austriji i svicarskoj/ otvoren trening/ nikola pokrivac     foto: marko lukun
Pixsell
06.08.2012.
u 10:25

Istina je da sam bio na Krku, ali nisam tamo išao u noćni izlazak nego zbog jedne privatne situacije i nisam bio pijan, no to sve skupa nije bitno jer tamo nisam trebao biti, kaže Dinamov veznjak.

Jako mi je žao i ispričavam se svima u klubu, treneru, suigračima i navijačima. Istina je da sam bio na Krku, ali nisam tamo išao u noćni izlazak nego zbog jedne privatne situacije i nisam bio pijan, no to sve skupa nije bitno jer tamo nisam trebao biti. Stigao sam ujutro na trening i odmah sam se ispričao treneru. Kažem, žao mi je i ispričavam se svima koje sam povrijedio i na meni je sada dodatno zapeti na treninzima - izjavio je Dinamov vezni igrač Nikola Pokrivač za klupsku internetsku stranicu nakon što su domaći portali prenijeli vijest da je ostao bez vozačke dozvole jer je odbio alkotestiranje.

On je u noći na ponedjeljak oko 3.40 sati zaustavljen u Malinskoj na otoku Krku u svom BMW-u X6.

Dinamov veznjak zbog odbijanja alkotesta mogao bi dobiti kaznu od 5 do 15 tisuća kuna te ostati bez vozačke do dvije godine.

Pokrivač je navodno bio vidno pijan, a iz noćnog izlaska jurio je na trening na Maksimiru koji je bio zakazan za 11 sati.

O Pokrivačevu incidentu oglasili su se iz Dinama i to na klupskim internetskim stranicama.

"Zbog neprofesionalnog odnosa prema poslu, GNK Dinamo će kazniti igrača Nikolu Pokrivača prema internom pravilniku o ponašanju. S obzirom na to da je sezona u punom jeku, a pred klubom su važne europske utakmice te igrači nisu dobili slobodan dan, klub oštro osuđuje takvo neprofesionalno ponašanje prema poslu te će zbog istoga Pokrivač biti kažnjen.", stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Hazl113
Hazl113
10:43 06.08.2012.

Cijelo vrijeme pričam da bi trebalo mijenjati zakon što se tiče ovakvih i sličnih prekršaja u prometu. Primijenio bi Skandinavski zakon, a taj je da ti lupi za ovakav prekršaj jednogodišnju plaću za one koji rade, a za druge trajna zaplijena vozila i zabrana upravljanja svim prijevoznim sredstvima barem 3 godine.

RE
rene
11:02 06.08.2012.

pa ako je odbio alkotest na licu mjesta, a bio vidno pijan trebali su ga pritvoriti na trežnjenje ..

BR
broj4
13:41 06.08.2012.

na temelju cega on moze voziti auto stranih tablica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije