Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODNA BORBA

Pokrajac: Obećana mi je nova prilika u UFC-u

Igor Pokrajac
Saša Zinaja
22.09.2009.
u 09:03

- Predsjednik UFC-a Dana White mi je nakon meča došao čestitati na dobroj borbi. Rekli su mi da u svom debiju nisam razočarao i da ću sigurno dobiti novu priliku - rekao je Pokrajac.

Igor Pokrajac (30) svoju karijeru u UFC-u nije započeo pobjedom, na bodove slavio je iskusni Bjelorus Vladimir Matušenko, ali američka i hrvatska publika bila je jako zadovoljna kako je Zagrepčanin odradio borbu.

- Žao mi je što nisam pobijedio, malo mi je nedostajalo. Ali prije detaljnije analize moram pogledati snimku jer ne sjećam se nekih trenutaka iz druge runde. Mislim da sam, u svakom slučaju, ostavio dobar dojam - rekao je Pokrajac, koji je u nekoliko navrata uzdrmao Bjelorusa, ali nedostajao mu je završni udarac.

- Da, nekoliko sam puta imao lijepu priliku za pobjedu u debiju, ali nedostajalo mi je malo iskustva, pa i sreće. Nije me Matušenko ničim iznenadio, no moram priznati da ima čvrstu bradu. Dobio je nekoliko jakih udaraca, ali nije se dao.

Pokrajac je dobrom borbom protiv Matušenka vjerojatno sebi osigurao još koju bobu u UFC-u.

- Nisam razočarao organizatore, Joe Silva, čovjek zadužen za sparivanje boraca i predsjednik UFC-a Dana White su mi nakon meča došli čestitali na dobroj borbi. Rekli su mi da u svom debiju nisam razočarao i da ću sigurno dobiti novu priliku. Kad će ona doći, ne znam, moram čekati da mi se jave.

Ulazak u UFC je za Igora velika prilika.

- Sjajna je konkurencija, barem 15 boraca može kandidirati za naslov prvaka - istaknuo je Pokrajac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije