Naslovnica Sport domaći nogomet

Poklepović: Izvukli ste moje riječi iz konteksta

Poklepović je ljutit zbog objave njegovih riječi u medijima, a mir uoči finala Kupa potražio je u Postirama na Braču.
19. travnja 2010. u 15:49 3 komentara 5 prikaza
Stanko Poklepović
Foto: Leonard Ninčević/Pixsell

Slučajan susret u poljudskim hodnicima otkrio je ljutnju trenera Stanka Poklepovića.

- Moje riječi izvučene su iz konteksta. Više vam nikad neću doći - ljutio se Poklepović.

Naravno, mislio je na nedjelju i to što smo prenijeli njegove izjave o Ćiri Blaževiću, rasizmu... Nije u pravu Poklepović, sve je izgovorio ničim izazvan. Kasnije se, očito, ugrizao za jezik, ali to je bilo kasnije. I umjesto da uživao u drugoj poziciji, finalu Kupa, Poklepović se uvukao u neke stvari koje mu nisu trebale.

No, morat će naučiti živjeti s tim. Valjda će mu dobro doći dva dana izolacije u Postirama na Braču kamo je odveo svoje igrače. Na put su otišli svi, čak i ozlijeđeni, pa i Brkljača i Pezo koji nisu u bilo kakvim kombinacijama. Hajduk pitanje osvajanja Kupa Hrvatske želi riješiti već u srijedu, na svom stadionu. Svjesni su u Poljudu da im ne bi dobro sjelo da se priča o pobjedniku rješava podno Šubićevca.

Šef struke bijelih Ivica Šurjak mirno rezonira uoči prve utakmice finala Kupa koji će suditi Draženko Kovačić iz Križevaca.

- U prednosti smo, u dvije utakmice trebali bismo biti bolji od Šibenika. Ali, nijednog trenutka ne smijemo podcijeniti protivnika koji je cijelu sezonu u vrhu. Naravno, favoriti smo, želimo taj trofej. Pet godina nije bilo trofeja u Poljudu, stiglo je naše vrijeme. Osvajanje Kupa bila bi sjajna uvertira u proslavu stotog rođendana - kaže Šurjak.

Zadovoljan je kako se raspliće sezona.

- Uh, kad se sjetim gdje smo bili prije osam mjeseci, pri dnu tablice, bez perspektive, oblije me hladan znoj. Ovo sad je sasvim zadovoljavajuće - rekao je Šurjak.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • mitar:

    Vjerujte mu rekao je Tita mi

  • zakora:

    U kojoj se moralnoj provaliji Hrvatska nalazi, pokazuje njeno novinarstvo. Novinari - umjesto da se zazimaju za istinu i preispitaju savjest i upitanog - traze senzacije i trpaju polulazi i u redke da bi sto bolje prodali svoj jad jos ... prikaži još! jadnijoj javnosti koja je cita. Zao mi je samog sebe sto trosim vrijeme na ove novine, jer kad vidim koja ludost kumuje clancima ovih piskarala. Zasto se jedan novinar raduje lazi, pogresno izrecenoj ili shvacenoj rijeci koja zadaje nekome bol i stress. Ako je gospodin Poklepovic pricljiv i pokusava ocinski odigrati svoju ulogu kao trener, a pri tomu ne pazi na \"political corectness\", zasto mu se to onda mora olupati o glavu i traziti senzaciju da ga se posvadja sa cirom. Samo zato da se napravi svadja i prepirka? Ako je to cilj, onda jao vama.

  • SI aka SI:

    da, ti prokleti novinari...oni samo izmišljaju i pretjeruju, a mi smo zapravo potpuno normalno društvo. Nogometni djelatnici su svi do jednoga gospoda intelektualci par exellence, navijači su uzoriti, a kada skoro sruše stadion ili rade svastike po vani, to je ... prikaži još! OK, jer to rade i drugi, kada huću (pa čak i hrvatskim reprezentativcima (Eduardo)) i dolaze na utakmice sa bananama i svinjskim glavama oni se samo malo šale. Pošto Špaco sve to kuži i puno je bolji trener od Ćire, jer što je to \'98. (zbog koje je Ćiro ipak nekakvo trenersko ime u svijetu), mogao bi otvoriti akademiju sa seminarima: 1) prokleti novinari; 2) kultura navijanja i predrasude o hukanju; 3) trenersko umijeće