Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinje tromeč Hajduka sa Šibenikom

Poklepović: Igrat ćemo drukčije nego s Istrom

Stanko Poklepović
Ivo Čagalj/Pixsell
15.04.2010.
u 18:31

Bijeli će i na Šubićevcu biti oslabljeni, nema Andrića, Strinića i Ljubičića, ali to neće utjecati na njihove ambicije. Žele osvojiti drugo mjesto i zbog toga moraju pobjeđivati.

Splićani ulaze u tromeč sa Šibenikom. U subotu je prvi dvoboj, Hajduk je nakon pobjede protiv Istre susjede sa Šubićevca preskočio na ljestvici, a sada će se Karačićeva momčad nastojati vratiti na "svoju" poziciju.

Bijeli će i na Šubićevcu biti oslabljeni, nema Andrića, Strinića i Ljubičića, ali to neće utjecati na njihove ambicije. Splićani žele drugo mjesto, to je jedan od ciljeva ove sezone, a za ostvarenje nužna je pobjeda.

– To će biti sasvim drugačija utakmica od one protiv Istre. Drugačiji je protivnik, a i mi ćemo igrati drugačije. Vjerujem da će Anas Sharbini biti spreman, kao i Subašić, premda nam to nije toliki problem jer je i Tomić odličan vratar. Svaka je utakmica posebna – kazao je trener Hajduka Poklepović.

A nakon prvenstva slijede dvoboji finala Hrvatskoga kupa i pokušaj ostvarenja drugog cilja koji je igračima zacrtao Hajdukov predsjednik Joško Svaguša.

Prva utakmica između Hajduka i Šibenika igra se u srijedu u Poljudu, a počet će u 17.30 sati. Uzvratna će se igrati za dva tjedna, a ulaznice za taj dvoboj bit će u prodaji od danas. Sjever i jug prodavat će se po cijeni od 40 kuna, istok po 70 kuna, a tribina zapad po 100 kuna.

U Poljudu očekuju da će prodati više od dvadeset tisuća ulaznica.

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:22 16.04.2010.

Mene najviše zanima koga če Poklepović staviti da odigra ulogu slično onoj koju igra Lionel Messi..U Hajduku naime ima dosta igrača slične kapacitete ali če biti interesantno vidjeti koga če Poklepović odrediti da igra i daje golove poput Lionela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije