Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA IZVLAČENJE NOVCA

Pojavio se video: Pogledajte što Zdravko Mamić radi u BiH uoči presude

Zdravko Mamić uživa u šetnji Sarajevom
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
09.02.2021.
u 09:41

"Umjesto dugih tekstova i teških tema, večeras vam s Dinom malo smijeha spremam", poručio je Mamić.

Bivšem čelniku Dinama Zdravku Mamiću u Osijeku se sudi zbog nezakonitog izvlačenja novca iz kluba.

Zdravka Mamića i još šestoricu okrivljenika Uskok tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, izvlačenjem novca oštetili klub za oko 200 milijuna kuna, a uz Zdravka Mamića, optužnicom su obuhvaćeni Zdravkov sin Mario Mamić, brat Zoran Mamić, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović, poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota te menadžer Nikky Arthur Vuksan.

No, čini se da Zdravko Mamić nije previše zabrinut uoči nadolazeće presude. Od hrvatskog pravosuđa sklonio se na sigurnu udaljenost u BiH, a tamo se bavi - pričanjem viceva.

Naime, Mamić je na svom Facebook profilu objavio video na kojem priča viceve s Edinom Adilovićem, poznatim tamošnjim vicmaherom.

"Umjesto dugih tekstova i teških tema, večeras vam s Dinom malo smijeha spremam", poručio je Mamić.

>> Pogledajte video

Ključne riječi

Komentara 18

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:59 09.02.2021.

Bravo hrvatsko pravosuđe! A tko su onda ljudi po zatvorima u Hrvatskoj?

DU
Deleted user
13:55 09.02.2021.

Potrebno je izvrsiti dodatni pritisak na BiH da ga izruče. Mislim, to bi napravile sve europske države koje drže do sebe. Ipak, radi se o Mamiću koji je kupio pola hrvatske drzavne vlasti, a vidim da se i Vučiću baca pod .a.a. Postao je previše utjecajan za jugotržište za kojim cvili. Uz Glavasa, Kutlu i jos neke hrvatske kriminalce vjerovatno će pasti i sve vezano za Mamiće pa će biti uvaženi građani drzave Hrvatske.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:46 09.02.2021.

Nedaj se pravi hrvate Zdravko Mamiću i ostani svoj na svome u GNK Dinamo i hrvatski međugorski nevini svetac u BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije