Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PRIZNANJE ZA LUKU

Pojavio se video Modrićeve zabave: 'Ovo još niste vidjeli'

Luka Modrić
Marca.com
19.05.2022.
u 11:32

- Modrić je nevjerojatna osoba. Rijetki postaju Marcine legende. Marca je legendarni svjetski medij, kao što je i Luka svjetski poznat. Mi Hrvati ponosni smo što te imamo - rekao je Zvone Boban

Luka Modrić igra jednu od najboljih sezona karijere i s madridskim bi Realom mogao do pete Lige prvaka, za što ponajviše zasluge ima upravo on. Prepoznali su to i u uglednoj Marci pa su mu pripremili nagradu kakvu u svijetu sporta malo tko dobiva.

Marca Leyenda ili Marcina legenda priznanje je za sportaša koji je ostavio povijesni trag. Michael Jordan 1997. postao je prvi dobitnik, a nakon njega na listi su se našla uistinu impozantna imena kao Pele, Garry Kasparov, Johan Cruyff, Pete Sampras, Alfredo Di Stefano, Maradona, Muhammad Ali, Usain Bolt, oba Ronalda...

Dodjela prestižne nagrade održana je sinoć u Casino de Madridu. A Marca je nakon toga objavila i video Modrićeve zabave s porukom "ovo niste vidjeli, Modrić iza kulisa, zabava s legendama Marce". Video pogledajte OVDJE.

Modriću je na uspjehu čestitao i bivši kapetan Zvonimir Boban koji je rekao:

- Modrić je nevjerojatna osoba. Rijetki postaju Marcine legende. Marca je legendarni svjetski medij, kao što je i Luka svjetski poznat. Mi Hrvati ponosni smo što te imamo.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije