Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK

Pojavio se video: Jeste li ikada vidjeli Niku Kovača u ovakvom izdanju? Spominjao je i vino

Niko Kovač
Reuters/Pixsell
24.05.2021.
u 10:23

– Otići ću u Hrvatsku, tamo su isti krajolik i iste plaže kao na jugu Francuske. Uživat ćemo s obitelji, s rodbinom i zasigurno popiti francusko vino jer ja volim vino – rekao je Kovač.

Monaco našeg Nike Kovača izborio je nastup u Ligi prvaka nakon što je sinoć odigrao 0:0 u Lensu. Momčadi bivšeg hrvatskog izbornika pomogla je Nica koja je u posljednjem kolu francuskog prvenstva s 3:2 neočekivano slavila kod Lyona.

Iza Kovača tako je sjajna sezona, a o svemu je progovorio nakon utakmice.

– Svi smo jako sretni. Jako sam ponosan na svoje igrače jer smo imali nevjerojatnu sezonu. Igrali smo finale Kupa protiv PSG-a i završili smo treći u ligi. Nitko to nije očekivao od Monaca na početku sezone. Ali, mislim da smo ovo zaslužili – rekao je Kovač.

Pitali su ga kako će se sada odmoriti.

– Prije svega, idem obitelji jer je prošlo neko vrijeme otkako sam ih vidio, posebno suprugu i kćer. Otići ću u Hrvatsku, tamo su isti krajolik i iste plaže kao na jugu Francuske. Uživat ćemo s obitelji, s rodbinom i zasigurno popiti francusko vino jer ja volim vino – rekao je Kovač.

A zanimljivu scenu snimile su kamere u svlačionici Monaca. Nasmijani trener Monaca sasvim se opustio, vikao u svlačionici i prevodio navijanje... Pedantnog Kovača nismo mnogo puta viđali u ovakvom izdanju.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar anteX
anteX
11:54 24.05.2021.

svaka cast niko , opet si dokazao da si vrhunski trener,preuzeo prosjecnu ekipu i dovei je do finala kupa i treceg mjesta tik iza mocnog PSG-a. vrijeme radi za niku kovaca i siguran sam da ce voditi najvece evropske klubove.

NI
Nini istrijan
19:29 24.05.2021.

Ne razumijem zasto se pise da je izborio plasman u Ligu Prvaka kad to nije istina.On je izborio kavalifikacije za ulaz u Ligu Prvaka a dali ce uci to je pitanje!!!

LA
lajh1985
14:03 24.05.2021.

vino je spominjao....ajme meni :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije