Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obostrana ljubav

Pogledajte što su navijači Juvea priredili Mandžukiću, to je ogromna čast!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.11.2017.
u 22:29

Velika je to čast za našeg Mandžu kojeg su navijači prepoznali kao velikog borca i junaka.

Mario Mandžukić nije danas našao svoje mjesto u početnoj postavi Juventusa protiv Barcelone, trener Allegri ostavio ga je na klupi. No, prije početka susreta dobio je veliko priznjanje navijača.

Naime, navijači su priredili golemi transparent kojeg su posvetili upravo hrvatskom reprezentativcu. preko tribine su razvili njegovu sliku te ispod napisali:

"Ratnici među ljudima."

Velika je to čast za našeg Mandžu kojeg su navijači prepoznali kao velikog borca i junaka. Njihova ljubav traje već duže vrijeme, upravo su njega u svom izboru prošle sezone proglasili najboljim igračem Juventusa. Mandžo je dobio uvjerljivo najviše glasova i slavio je ispred Higuaina i Buffona. 

 

Komentara 6

OR
OrasjeHVO106
02:16 23.11.2017.

Ratnicki geni iz Odzaka! Kad je trebalo donirao hrvatskoj i posavini vise vec ostatak repke zajedno. Jedan je Mandzo!!

KA
kajinx
23:26 22.11.2017.

Super Mario je, ne samo borac na terenu, nego dobročinitelj koji svojom poklonima pokaziva koliko mu je srece (junačko)!

ZV
zvonkodominkovic
01:13 23.11.2017.

naš Bosanac ali kad je uspješan to nikome ne smeta samo.su glupi oni nepoznati. To su ta dvostruka mjerila i licemjerje čast izuzecima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije