Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obostrana ljubav
Povratak na članak

Pogledajte što su navijači Juvea priredili Mandžukiću, to je ogromna čast!

Velika je to čast za našeg Mandžu kojeg su navijači prepoznali kao velikog borca i junaka.

Komentari 6

OR
OrasjeHVO106
02:16 23.11.2017.

Ratnicki geni iz Odzaka! Kad je trebalo donirao hrvatskoj i posavini vise vec ostatak repke zajedno. Jedan je Mandzo!!

VL
KA
kajinx
23:26 22.11.2017.

Super Mario je, ne samo borac na terenu, nego dobročinitelj koji svojom poklonima pokaziva koliko mu je srece (junačko)!

VL
ZV
zvonkodominkovic
01:13 23.11.2017.

naš Bosanac ali kad je uspješan to nikome ne smeta samo.su glupi oni nepoznati. To su ta dvostruka mjerila i licemjerje čast izuzecima

VL
DU
Deleted user
23:44 22.11.2017.

Naš Dinamovac.

VL
SS
sokac sa drave
11:19 23.11.2017.

Neznam dali godine stvarno cine svoje ali Mandzo je vec dugo bez igracke forme i realno nema mjesta u prvoj postavi repke.Za njega imamo dobrih koji ce ga zamjeniti problem je golman koji cijele kvalifikacije nije skoro nista obranio.Gledao sam ga jucer u golu Monaka i covjek pusi li ga pusi,nista nije obranio ni sprijecio,onaj mu puca penal direktno u njega a on se bacio na zemlju da ga lopta ne udari u prsa "junacka".Ovaj ce nas zaviti u crno u Rusiji vise nego onaj panj na liniji Pletikosa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.