Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video situacije

Pogledajte sporni penal, Bruno Marić za Večernji potvrdio: Hajduk je oštećen!

Šibenik i Hajduk susreli se u 12. kolu HT Prve lige
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
18.10.2021.
u 11:41

– Igrač Šibenika prevario je suca, ali prevario je i VAR sobu. Definitivno je to bila pogreška u ključnim minutama susreta, a takve stvari ne želimo, ne želimo takve penale na travnjacima HNL-a – rekao je predsjednik sudačke komisije za Večernji list, ne želeći ulaziti u kalkulacije o mogućim sankcijama za odgovorne.

Hajduk je u 12. kolu HNL-a stradao na Šubićevcu u gostima kod Šibenika izgubivši rezultatom 2:0. Nakon pogotka za vodstvo Davida Mine u 25. minuti, pobjedu Šibenika i veliko slavlje potvrdio je Mario Ćurić u 83. minuti iz dvojbenog kaznenog udarca. Skrivio ga je stoper Hajduka Nikola Katić nakon duela s Yordyjem Bedoyom, koji je četiri minute ranije ušao umjesto Marina. Kolumbijski igrač prevario je suca Lovrića ali i VAR sobu, a to je za Večernji list potvrdio i šef hrvatskih sudaca Bruno Marić koji nam se javio pomalo ljutit nakon analize.

> POGLEDAJTE SPORNI PENAL OVDJE 

"Naravno da ne mogu biti zadovoljan kada ovako promašimo. Iako je sudac Lovrić odradio dobru utakmicu, u konkretnoj situaciji pred golom Hajduka nije bilo prekršaja. Penala nije bilo, Hajduk je tu oštećen. Igrač Šibenika prevario je suca, ali prevario je i VAR sobu. Definitivno je to bila pogreška u ključnim minutama susreta, a takve stvari ne želimo, ne želimo takve penale na travnjacima HNL-a", rekao je predsjednik sudačke komisije za Večernji list, ne želeći ulaziti u kalkulacije o mogućim sankcijama za odgovorne.

"Mislim da je Lovrić bio dobar. Gledajući susret na televiziji i ja sam mislio da je očit jedanaesterac, ali igrač Šibenika uvjerljivo je pao i napravio varku", dodao je Marić

Predsjednik komisije koja je ove sezone krenula s radom u novom sazivu i susrela se dosad s nekoliko skliskih situacija, ipak je zadovoljan obavljenim poslom.

Foto: Luka Stanzi/Pixsell

"Sve ide svojim tokom, ali ne želimo vidjeti pogreške i nepostojeće penale. Uvijek suđenje može biti još bolje. Radimo na tome i otvoreni smo da razgovaramo o propustima. Imamo podršku predsjednika Kustića", kaže Marić.

To je posebno bilo važno Mariću u trenutku dok je bjesnila afera s isključenim Ivanom Bebekom.

"To je slučaj za koji mi ranije nismo ni znali. S Bebekom nakon svega nisam posebno razgovarao. Mislim da je u redu da je javno progovorio, ima pravo na to", rekao je Marić za Večernji list. 

 

Komentara 22

MP
marijan.pinkeva
12:01 18.10.2021.

Jedanaesterci se smiju dosuđivati samo za Hajduk, nikako protiv! Sudca suspendirati barem 4 mjeseca!

DU
Deleted user
12:48 18.10.2021.

Za Hajduk je, ipak , zabrinjavajuće što bi Šibenik i bez penala pobijedio. Zašto napadači Diamantakos,Ljubičić, Biuk i ostali nisu znali/mogli pogoditi?

EL
Elektra268
12:21 18.10.2021.

Imate izbornika koji preferira Hajduk, predsjednika HNS-a koji preferira Hajduk, medije također, sve vam je na raspolaganju, ali koji ćete završiti na kraju sezone? I narednih 5 sezona? Završit ćete 4.-5., u naaajboljem slučaju 3. E dragi moji, nije vamm više do Mamića, sad je (kao i do sada, ali sada očigledno) do vas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije