Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počasni građani

Pogledajte novi sjajan doček Daliću i Lovrenu, Dejan i zapjevao

Zlatko Dalić i Lovren
Foto: Instagram
02.08.2018.
u 21:45

- Svima zahvaljujem što ste došli ovdje i to ćemo zauvijek pamtiti jer bez vas ništa ne bi bilo moguće.

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren i izbornik Zlatko Dalić danas su stigli u Novalju, mjesto u kojem ljetuju. Tom prigodom organiziran im je lijep doček, a njih su dvojica postala počasni građani Novalje.

- Svima zahvaljujem što ste došli ovdje i to ćemo zauvijek pamtiti jer bez vas ništa ne bi bilo moguće. Vi ste svi bili naš 12. igrač u Rusiji, rekao je Dejan Lovren pa pokrenuo pjesmu "Lijepa li si".

>>Pogledajte kako je izgledalo na dočeku

Lovren je dobio ovacije, baš kao i Dalić koji je nakon njega uzeo mikrofon.

- Hvala gradu Novalji i gradonačelniku za sve. Ovo je priznanje za nas, ali i za sve druge reprezentativce i zbog toga vam hvala. Kad smo mislili da je gotovo s feštama, došao je šećer na kraju - Novalja. Znam da ste mjesec dana bili i ljuti i veseli i nervozni, na kraju smo bili drugi na svijetu, a vi ste bili naš motiv. Hvala vam svima i uživajte, zaključio je Dalić.

>>Pogledajte urnebesan video u kojem Lovren doziva Vrsaljka

Komentara 22

NA
narcis660
22:44 02.08.2018.

Pa bolje da slavimo nego da oplakujemo nekužim u čemu je problem.Nama nitko nebi ugodio ni Bog ni svemir mi smo jednostavno zla ljudska rasa .Ne svi naravno i čast iznimkama.Eto onda se pitamo kad nas drugi pljuju i ismijavaju.Pa čemu zloba i zavist.Neka su ih dočekali malo slavlja nikome neškodi u ovim tmurnim vremenima.

HR
hr76
22:15 02.08.2018.

Lijepa li si! A mrzitelji neka pate...

PR
prakator
22:01 02.08.2018.

Tko Tebe sada smeta ????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije