Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA SVLADAO ARSENAL

Pogledajte nevjerojatan gol Hazarda! Ovako nešto radio je samo Brazilac Ronaldo

Hazard
Foto: Reuters
1/7
04.02.2017.
u 15:20

Hazard je na Stamford Bridge u 53. minuti primio loptu na polovici terena, a onda nezaustavljivo nanizao braniče topnika i sa sedam metara matirao Čecha.

Chelsea je u derbiju 24. kola engleskog prvenstva svladao Arsenal s 3:1, a za potez utakmice pobrinuo se Eden Hazard koji je zabio jedan od najljepših golova ove sezone. 

 Hazard je na Stamford Bridge u 53. minuti primio loptu na polovici terena, a onda nezaustavljivo nanizao braniče topnika i sa sedam metara matirao Čecha.

Njegov gol podsjetio nas je na onaj Brazilca Ronalda koji je sličnu stvar napravio 1996. u dresu Barcelone u utakmici protiv Compostele.

Preostala dva gola za Chelsea postigli su Alonso (13.) i Fabregas (85.), dok je za Arsenal strijelac bio Giroud (90.+1). Vodeći Chelsea (59) ovom je pobjedom trećeplasiranom Arsenalu (47) pobjegao na velikih 12 bodova. 47 bodova ima i Tottenham koji ima utakmicu manje.

Rezultati by SofaScore

>> Ronaldo je briljirao, ali i kopirao Marcela Brozovića!

Komentara 5

PR
principjelannotsdp
15:40 04.02.2017.

Strašan gol.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:37 04.02.2017.

Odličan gol ali....Ronaldo eksplozivniji, brži, jači, tehnički bolji....sam je jen Ronaldo uz dužno poštovanje Hazardu na odličnom golu. Inače slažem se s ovom usporedbom s Messiem. Njegvi golovi su ovog tipa dok je Ronaldo ipak bil drukčiji igrač.... jači i brži od obojice!

HR
hrvatin
20:32 04.02.2017.

Messi je dao bezbroj ovakvih i jos boljih.I ovaj sto ga je danas dao je fantazija.Hazardu svaka cast za ovaj gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije