Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAČE OD VALDERRAME

Pogledajte najluđu frizuru u povijesti nogometa: Pravo umjetničko djelo

Twitter
20.11.2020.
u 12:42

Nakon silnih loknica, repića, frizura "505 s crtom", rekli bismo – u redu, napravili su sve što se moglo, ništa nas više ne može iznenaditi, ali jedan je nogometaš otišao korak dalje

Bujne plave loknice legendarnog Carlosa Valderrame upisale su ga na top listu nadrealno ludih frizura nogometnog svijeta. Još uz njegove tamne brčiće, sve je mirisalo na klasični old school. 

Kako je vrijeme prolazilo, frizure nogometaša su se mijenjale. Tako smo mogli vidjeti i fudbalerke, pa čak i biberice koju je nosio i sam Messi. Ibra se rijetko odricao svoga repića, Neymar je probao sve moguće boje na glavi pa došao čak do roze, a Cristiano Ronaldo mijenja izgled frizure praktički iz kola u kolo, a trenutačno je na vojničkoj frizuri. Ne zaboravimo ni originalnog Ronalda i šiške koje su solirale na ćelavoj glavi.

Nakon silnih loknica, repića, frizura "505 s crtom", rekli bismo – u redu, napravili su sve što se moglo, ništa nas više ne može iznenaditi. 

No, jeste li vidjeli pravo umjetničko djelo na glavi? Da, pravu pravcatu sliku

Time nas je počastio brazilski nogometaš Michael Richard Delgado de Oliveira. Naime, napadač Clube de Regatas do Flamenga na utakmici se pojavio s novom frizurom, a kada je kamera naišla na njega, svi su zastali. 

Na zatiljku ima cijelo umjetničko djelo. Drveće, vuk, mjesec... 

Naravno, nije dugo trebalo da slika postane viralna i da društvene mreže pričaju o ovome neobičnom pothvatu brazilskog napadača i njegove vjerojatno najluđe frizure u povijesti nogometa. Neki se čak natječu u pogađanju o kojoj se pasmini psa radi. Ili je ipak vuk?Možete li vi odgonetnuti?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije