Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE NI U PULU, NI u RIJEKU

Bjelica u problemima: Pet igrača pozitivno pred derbi s Dinamom

Velika Gorica: Utakmica 1/8 finala Hrvatskog nogometnog Kupa, NK Kurilovec - NK Osijek
Matija Habljak/PIXSELL
19.11.2020.
u 14:06

Podrazumijeva se da nitko od njih neće konkurirati za predstojeći subotnji derbi s Dinamom ni za utakmice koje su na rasporedu idućega tjedna kada Osijek gostuje prvo u Puli, a potom i u Rijeci

– Ovih je dana najveći broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj od početka pandemije. To je trenutačna realnost od koje je teško pobjeći i u sportu, posebice u nogometu koji je ipak globalno najrašireniji – započeli su svoje priopćenje iz NK Osijek pa priznali: 

– U NK Osijek probio se novi val korone, posljednjim je testiranjem utvrđeno kako je pozitivno pet naših igrača.

Novi su to problemi s kojima se susreću Slavonci pred prvenstveni ogled novoga i staroga kluba Nenada Bjelice, Osijeka i Dinama

Sve po pravilima epidemiološke struke pa tako i postupke nakon pet pozitivnih testova u klubu iz Grada na Dravi, klub misli provoditi. 

– Dakako da se postupilo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i svi su oni odmah poslani u samoizolaciju. Podrazumijeva se da nitko od njih neće konkurirati za predstojeći subotnji derbi s Dinamom ni za utakmice koje su na rasporedu idućega tjedna kada Osijek gostuje prvo u Puli, a potom i u Rijeci.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
14:27 19.11.2020.

A ostali ne moraju u samoizolaciju kao svi radni ljudi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije