Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIVALI RUŽE

Pogledajte Lekino i Šimunićevom iznenađenje za Dan žena

Leko Šimunić
GNK Dinamo
08.03.2014.
u 16:55

- Na ovaj smo način htjeli pokazati našim tetama čistačicama, kolegicama iz hotela, tetama kuharicama i našoj nutricionistkinji koje svaki dan brinu o svemu oko nas da zaista cijenimo njihov trud - rekao je kapetan Šimunić.

Igrači Dinama obilježili su su Međunarodni dan žena 8. ožujka. Za vrijeme boravka prve momčadi na stadionu (a i kada momčad nije tamo) o igračima brine velik broj ljudi. Treneri, doktori, fizioterapeuti, oružari, ali i ženski dio tog "velikog motora" bez kojega ne bi sve funkcioniralo kao po špagi.

Iako ih u subotu popodne čeka utakmica protiv Slaven Belupa u Koprivnici, kapetan Dinama Josip Šimunić i dokapetan Jerko Leko odvojili su malo vremena kako bi u ime igrača i stručnog stožera izveli jedno iznenađenje. Nakon kratke šetnje i kupovine crvenih ruža u blizini stadiona, Šimunić i Leko na prijevaru su "sazvali sastanak" ispred svlačionica, a zatim iznenadili "slavljenice".

- Na ovaj smo način htjeli pokazati našim tetama čistačicama, kolegicama iz hotela, tetama kuharicama i našoj nutricionistkinji koje svaki dan brinu o svemu oko nas da zaista cijenimo njihov trud i rad i da smo ponosni što radimo s njima. U ime cijele momčadi od srca im hvala - rekao je kapetan Šimunić.

>> ‘Ukrajinci’ ne mogu igrati, ali možda ipak dođu u Dinamo

Komentara 4

DH
dalibor.hren
17:29 08.03.2014.

Veterani su pokazali da su spremni!

DU
Deleted user
20:39 08.03.2014.

Bravo momci!

ŠE
Šeripaga
08:14 09.03.2014.

Svaka čast! Lijepa gesta. A zar "pošteni hrvati" smiju nekome željeti zlo? Kako god bilo, željeti nekom da ostane bez posla je grijeh. Ali to smo mi, jel', "pošteni hrvati". Neka susjedu crkne krava ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije