Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI U ŠOPINGU

‘Ukrajinci’ ne mogu igrati, ali možda ipak dođu u Dinamo

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
08.03.2014.
u 14:30

– Oni su s Černomorecom sporazumno raskinuli ugovor i ne možemo ih registrirati izvan prijelaznog roka – kazao je Zoran Mamić.

Dinamo je pokušao ekspresno riješiti problem nedostatka stopera, već je kontaktirao sa zastupnicima Markusa Bergera, dosadašnjeg igrača Černomoreca, no onda je doznao da igrače koji su otišli iz tog ukrajinskog kluba ipak ne mogu odmah registrirati iako su slobodni igrači.

– Oni su s Černomorecom sporazumno raskinuli ugovor i ne možemo ih registrirati izvan prijelaznog roka – kazao je Zoran Mamić.

Šteta, jer igrači su prošli pripreme i mogli bi odmah uskočiti u momčad. No to bi bilo moguće da su raskinuli ugovore na štetu kluba. Ovako to nije moguće. No postoji mogućnost da netko od njih ipak dođe u Dinamo već sada i da trenira s momčadi te se priprema s plavima za ljeto i napad na Ligu prvaka. To se čini kao pametan potez, mnogo bolji nego nekoga dovoditi na ljeto.

– To je moguće – potvrdio je Zoki.

Plavi su razmišljali o svih pet igrača koji su otišli iz Černomoreca, no prioritet su im stoperi, Markus Berger i Pablo Fontanello baš su stoperi. Argentinac je viši, ali je vrlo sličan Taravelu, također ljevak. Pa kad se oporavi Taravel, imali bi dva ista igrača. Usto navodno i traži više novca. Austrijanac Berger zato je bliži, kao Austrijanac nije stranac i plavi sad razmišljaju trebaju li ga dovesti odmah iako ovog proljeća ne bi mogao igrati. I koštao bi oko 300.000 eura godišnje.

Plavi u subotu gostuju u Koprivnici, uzdrmanom Slavenu Belupu sučelit će se “šareni” Dinamov sastav. Viroza i ozljede napale su svlačionicu, neće nastupiti Fernandes i Ruben Lima, upitan je i Leko...

– Neće biti lako, domaćin će s novim trenerom tražiti bodove koji bi mu donijeli mirniju situaciju. No njihovi me problemi ne zanimaju, želim da se u našoj igri osjeti korak naprijed iako u tom procesu moramo biti strpljivi, ništa ne ide preko noći – kaže pomoćnik Zorana Mamića Damir Krznar.

Brine li vas dobra forma Hajduka?

– Ne. Nakon što se provukao protiv Splita, Hajduk igra odlično i veselim se skorašnjem derbiju, bit će to velika utakmica.

>> Brleković: Nakana MZOS-a je da Dinamo raspiše izbore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije