Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora osuđenima

Pogledajte kako su navijači Zrinjskog odali počast generalu Praljku

Navijači Zrinjskog odali počast generalu praljku
Foto: Screenshot
1/2
02.12.2017.
u 20:24

S tribine su izvješeni brojni plakati s likom preminulog generala Slobodana Praljka s porukom 'Generale, počivaj u miru'

Navijačka skupina mostarskog Zrinjskog Ultrasi u subotu su bakljama, šestminutnom šutnjom i transparentima odali počast šestorici osuđenih dužnosnika Herceg Bosne, a napose preminulom generalu Slobodanu Praljku.

Uoči početka utakmice 17. kola Premijer lige BiH protiv Viteza navijači su zapalili stotine baklji na gornjoj tribini stadiona s kojima su ispisali riječ 'Heroji'. Nakon što je sudac označio početak susreta, navijači su šest minuta ostali šutjeti u znak potpore šestorici dužnosnika osuđenih pred Haaškim tribunalom. 

 

S tribine su izvješeni brojni plakati s likom preminulog generala Slobodana Praljka s porukom 'Generale, počivaj u miru', dok su na stajanju istaknute brojne poruke kojima se izražava protivljenje presudi Haaškog tribunala. 

Navijači Zrinjskog odali počast generalu praljku
1/6
Ključne riječi

Komentara 24

IL
ilijan1a
20:34 02.12.2017.

Zahvaljujući Generalu danas Zrinjski postoji kao klub i igra na svom tradicionalnom stadionu Pod Bijelim brijegom. Generale počivao u miru božjem, Hercegovina te zaboravit neće nilada.

LO
loza45
21:32 02.12.2017.

Volim HZHB,volim Hrvatsku Lijepu nasu,Volim Mostar , Volim Ultras .Svaka vam cast . Zivjeli heroji Herceg-Bosne i Hrvatske

DU
Deleted user
21:42 02.12.2017.

Svaka čast momci zauvjek Herceg-Bosna. Ostalo nas je dovoljno da će još dugo biti Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije