Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO IZ HAJDUKA

Pogledajte kako su navijači dočekali Igora Tudora u Juventusu

Igor Tudor
Foto: Juventus.com
24.08.2020.
u 15:08

Navijači Juventusa dobro se sjećaju Tudora jer su se fotografirali s njim, a podijelio je i nekoliko autograma.

Stručni stožer Juventusa na čelu s novim trenerom Andreom Pirlom okupio se danas u klupskom kampu. U Pirlovom stožeru je i donedavni trener Hajduka Igor Tudor koji se tako vratio u Torino gdje je kao igrač proveo osam godina.

Navijači Juventusa dobro se sjećaju Tudora jer su se fotografirali s njim, a podijelio je i nekoliko autograma. Bivši hrvatski reprezentativac prije toga morao je, kao i svi u klubu, obaviti testiranje na koronavirus. Uskoro počinju pripreme prve momčadi Juventusa pa će se Pirlo, Tudor i ostali baciti na posao.

Podsjećamo, Pirlo je nedavno preuzeo momčad Juventusa i pozvao Tudora u svoj stožer. Kako su pisali talijanski mediji, Hajduku je zbog raskida ugovora s trenerom pripalo 440 tisuća eura, a Tudor je od te svote sam uplatio 150 tisuća kako bi postao slobodan.

Ključne riječi

Komentara 3

GO
Goxy
16:22 24.08.2020.

Slikajte kakva je tek festa u splitu nakon odlaska

DU
Deleted user
15:49 24.08.2020.

Tošo!⚽️

ST
sttipe
15:50 24.08.2020.

Juve ga je kupija zato jer nije valja!! Nad Torinom grade mega kišobran, podebljani, da može obranit grad od salvi go.ana šta su ih hrvatski "novinari" slali na Tudora, svaki dan, jer je reka da su plaćena maliciozna s.ala, plaćena da medijski progone i uništavaju atmosferu u Hajduku. Šta je čista istina. Brbića su smjenili novinari, na "vritnjak" gazde iz hercegovine!! Mi nismo tili da Brba ide dok ne dođe dokazano BOLJI! Da je iz dinama otiša trener u neki veći klub, pisali bi da dinamo prodaje pamet najvećima!! O tome da je dinamo 90 i neke triba u 5 ligu, ne pišu!!! Dugovi ostali u bankrotiranom,"starom dinamu", a novi odma prvoligaš??? Odatle lova za današnji, i od grada Zagreba i bandoljerosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije