Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
repriza 1/2F LP-a

Pogledajte kako su Mandžukić i Lahm srušili Barcelonu

Mario Mandžukić, Bayern (1)
Reuters/Pixsell
24.07.2013.
u 20:41

Hrvatski reprezentativac utakmicu nije počeo od prve minute već je ušao u nastavku

U najiščekivanijoj prijateljskoj utakmici ovog ljeta nogometaši Bayerna pobijedili su na Alianz Areni Barcelonu sa 2:0. Momčad Pepa Guardiole povela je u 14. minuti, a strijelac je bio Lahm. Konačan rezultat postavio je hrvatski reprezentativac Marijo Mandžukić u 87. minuti.

Pep Guardiola prvi put je igrao protiv bivše momčadi, a utakmicu je, baš kao što smo i najavili, započeo bez klasičnog, već s ''lažnim'' napadačem kojeg je igrao Thomas Müller. Bacio je Guardiola na stol svoje najjača adute, ali hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ostao je na klupi, što bi moglo značiti da kod Pepa neće igrati u prvoj postavi. No, hrvatski napadač, koji je ušao početkom nastavka, pogotkom mu je dao do znanja da se neće složiti s tim da sjedi na klupi.

S druge strane, Barcelona je igrala u oslabljenom sastavu jer su svi njezini igrači koji su nastupali na Kupu konfederacija još uvijek na godišnjem odmoru.

Utakmica je u prvom dijelu bila koliko-toliko zanimljiva, a u nastavku smo gledali pravu uspavanku. Sve u svemu, Bayern je zasluženo pobijedio i najavio još jednu dobru sezonu.

>>Tata Martino će opet skockati Barcelonu

>>Pep će igrati bez napadača, a za Mandžu kaže da može biti i branič

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije