Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogrešne informacije

Pogledajte kako su Belgijci preko Santinija željeli prevariti Štimca

Santini (1)
Screenshot YouTube
07.10.2013.
u 19:24

Santini je u fantastičnoj formi ove sezone, u deset nastupa postigao je čak osam pogodaka

Bivši napadač Intera i Zadra Ivan Santini trenutačno igra za belgijski Kortrijk, a upravo je njegov pogodak u nedjelju bio pobjedonosni protiv Anderlechta. Santini je u fantastičnoj formi ove sezone, u deset nastupa postigao je čak osam pogodaka. Zbog toga su mu se u klubu željeli odužiti te mu otkriti tajne belgijske reprezentacije koja u petak gostuje na Maksimiru.

No, problem je bio u tome što su mu zapravo otkrili pogrešne informacije jer su očito željeli da Santini to prenese Štimcu i na taj način ga zavara. Ipak, Santini ih je "prokužio"...

Naravno, riječ je samo o šaljivom skeču kojim su u njegovu klubu željeli napraviti dobru atmosferu uoči utakmice Hrvatske i Belgije. U videu pogledajte kako su se našalili Santini i društvo...

>>Reprezentativci odradili trening, Rakitić još nije stigao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije