Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na hitrec-kacijanu

Reprezentativci odradili trening, Rakitić još nije stigao

Hrvatska nogometna reprezentacija, trening (1)
Foto: Sanjin Strukić
1/6
07.10.2013.
u 19:01

U Zagreb su stigli svi osim Rakitića koji bi trebao stići tijekom večeri te Srne koji zbog akumuliranih kartona neće igrati protiv Belgije

Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je na okupu, očekuju je kvalifikacijski ogledi protiv Belgije i Škotske. U Zagreb su stigli svi osim Rakitića koji bi trebao stići tijekom večeri te Srne koji zbog akumuliranih kartona neće igrati protiv Belgije. Kapetan će ipak imati pravo nastupa protiv Škotske pa će se suigračima priključiti u petak.

A reprezentativci su danas u 17.30 sati na Hitrec-Kacijanu imali prvi zajednički trening. Podsjetimo, kao što smo već pisali, treninzi ovog tjedna nisu otvoreni za javnost, a novinari su na današnjem nazočili 15-ak minuta. U tom razdoblju igrači su se samo zagrijavali, a dobra vijest je da nitko od naših reprezentativaca nije ozlijeđen.

Za ovu akciju u reprezentaciju su pozvani: Pletikosa, Subašić, Krešić, Srna, Vida, Ćorluka, Lovren, Pivarić, Strinić, Vrsaljko, Schildenfeld, Bubnjić, Modrić, Perišić, Kovačić, Vukojević, Ademi, Kranjčar, Halilović, Rakitić, Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić i Kalinić.

Inače, prije treninga su Luka Modrić, Mateo Kovačić te Kranjčar i Olić na INA-inoj benzinskoj postaji kupcima dijelili autograme i ulaznice za utakmicu protiv Belgije.

>>Iz reprezentacije: Mandžo nema gripu, bio je lagano prehlađen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije