Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta

Pogledajte kako najatraktivnije hrvatske sportašice izgledaju u kupaćim kostimima

Miss sporta, finalistice
Foto: Miss Sporta
1/21
29.06.2017.
u 12:42

Djevojke su odradile i eksluzivno snimanje u kupaćim kostimima za nedjeljni broj Večernjeg lista.

Još je samo jedan dan ostao do finala izbora Miss sporta Hrvatske. U petak, 30. lipnja, doznat ćemo novu pobjednicu, novu Miss sporta Hrvatske kojoj će krunu predati Cindy Šoštarić, još uvijek aktualna Miss sporta Hrvatske. 

Pripreme za izbor su prilično užurbane. Tamara Roglić, suvlasnica licence izbora Miss sporta Hrvatske, u kratko vrijeme trebala je posložiti koreografije za čak pet izlaza (kožna galanterija Galko, Body feeling, casula odjeća i kupaći kostimi Duba, te večernje haljine Sposata). Problem je bio što je nekoliko cura moralo u ovom tjednu polagati državne mature, a neke su morale polagati prijemne na fakultetu. Stalni odlasci i dolasci u Ivanić Grad malo su poremetili ritam, ali to ne znači da nećemo vidjeti još jednu sjajnu priredbu u petak navečer.

Sve djevojke isprobale su odjeću za finalni izbor, a u stankama su trenirale za nastup u talent showu. Bit će zanimljivo vidjeti kakvu su koreografiju primjerice osmislile umjetnička klizačica i sinkronizirana plivačica. Njihova okruženje su led i bazen, a morat će prezentirati svoj sport u dvorani, na suhom. Jelena Stojaković, instruktorica fintessa i vlasnica fitness kluba Aerobic team iz Beograda, održala je sa sportašicama sat vježbanja, uz pomoć svoje asistentice Zorane Grozdanić. Djevojke su odradile i eksluzivno snimanje u kupaćim kostimima za nedjeljni broj Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
Drks
13:36 29.06.2017.

Zasto svaki clanak nije ko ovaj :(((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije