Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biramo Miss sporta

Finalistice će na Jarunu voziti bicikl po vodi

Miss sporta
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
26.06.2017.
u 23:25

I ove godine gošća izbora bit će Jelena Stojaković, jedna od najboljih fitness-instruktorica na prostorima bivše Jugoslavije.

Finale izbora Miss sporta Hrvatske održat će se 30. lipnja u hotelu Sport u Ivanić-Gradu. Finalistice će se okupiti u utorak te će otići do zagrebačkog jezera Jarun. Ondje će se provozati biciklima na vodu tvrtke Seabikes.

Isti dan popodne finalistice izbora posjetit će farmu arapskih konja u Voloderu. A za prijevoz do Ivanić-Grada svoj autobus ustupio je rukometni klub PPD Zagreb.

I ove godine gošća izbora bit će Jelena Stojaković, jedna od najboljih fitness-instruktorica na prostorima bivše Jugoslavije. Dolazi iz Beograda i, kao i prošle godine, održat će sat vježbanja s finalisticama.

U zabavnom dijelu programa nastupit će plesačice kluba Bambi kids, članovi Rockn’n’roll kluba Gimnazija, zatim Paula Hude i Vedran Sraga, novoformirani plesni par koji će zabaviti gledatelje plešući engleski valcer, tango, ča-ča-ča i jive.

Od glazbenih gostiju pjevat će Darus Despot i Mladen Burnać koji je već deset godina uz Miss sporta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije