Naslovnica Sport Ostali sportovi

Pogledajte kako su lijepe sportašice bez problema jahale na konjima

Finale izbora Miss sporta održat će se 30. lipnja 2017. u hotelu Sport u Ivanić Gradu
28. lipnja 2017. u 12:16 2 komentara 2347 prikaza
Miss sporta, finalistice
Foto: Miss Sporta
Pogledajte galeriju 1/16

Finalistice izbora Miss sporta Hrvatske provele su ugodno popodne na imanju Željka Pettersa u Voloderu, mjestu koje se nalazi između obronaka Moslavačke gore i Lonjskog Polja.

Miss sporta, finalistice se voze na Jarunu Miss sporta Atraktivne sportašice napravile krug po jezeru, ali po vodi

Na imanju se Željko brine o dvadeset Arapskih konja koji tijekom godine sudjeluju u raznim manifestacijama, a u dogledno vrijeme planirano je da te manifestacije prerastu u turistički proizvod koji bi se ponudio gostima koji dolaze u ovu destinaciju u vidu terenskog jahanja, škole jahanja i sve što ide uz te lijepe i plahe životinje.

[video: 20825 / ]

Za primijetiti je bilo da djevojke nisu bez jahačkog iskustva i da im boravak na konju nije predstavljao problem. Ovim su putem upoznale i destinaciju u kojoj se odvija izbor za miss, a to je Moslavina.

Miss sporta 2017 - polufinale Biramo Miss sporta Izbor ljepote u Lisinskom: Osam sportašica otišlo u veliko finale

Finale izbora Miss sporta održat će se 30. lipnja 2017. u hotelu Sport u Ivanić Gradu. Ove godine se, između ostalih, kao veliki sponzor pridružio i Admiral Casino.

Miss sporta Biramo Miss sporta Finalistice će na Jarunu voziti bicikl po vodi Miss sporta Izbor Pogledajte finalistice završnog izbora za Miss sporta Hrvatske Finalistice Miss sporta Hrvatske 2017. Miss sporta Atrakcija ovog izbora uvijek je bio talent show

VIP izdvaja za Vas