Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon se i to dogodilo!

Pogledajte kako izgleda supruga Zdravka Mamića – 'atraktivna, s nogama do plafona'

Ognjen Vukojević
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
09.10.2016.
u 12:30

Na svadbi Ognjena Vukojevića kum je bio Eduardo da Silva, također bivši nogometaš Dinama, koji se s Mamićem u posljednje vrijeme najčešće gledao na sudu

Zdravko Mamić jedan je od onih koji se često pojavljuju u javnosti, u medijima je gotovo svaki dan i, rekli bi neki, "iskače iz paštete". Biti u središtu medijske pozornosti za njega je nešto konstantno, u tome uživa i time se hrani.

Međutim, njegova supruga Marina po tom je pitanju dijametralno suprotna. Samozatajna kućanica, majka dviju kćeri, uvijek se skriva daleko od javnosti. Svjetla reflektora nisu joj potrebna pa su tako iznimno rijetke prilike da se i nju uspije fotografirati.

Ali, eto, napokon se i to dogodilo, Zdravko se jučer na svadbi bivšeg dinamovca Ognjena Vukojevića i misice Andreje Ćupor pojavio sa suprugom Marinom, a to nije pobjeglo budnom oku Pixsellova fotoreportera Luke Stanzla. 

– Upoznao sam je nakon jedne utakmice u Maksimiru, Hrvatska – Ukrajina 4-0, bilo je to 1994. – rekao je Zdravko Mamić jednom prilikom za Express, a onda ju u svom stilu opisao:

– Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona.

Zanimljivo, na svadbi Ognjena Vukojevića kum je bio Eduardo da Silva, također bivši nogometaš Dinama, koji se s Mamićem u posljednje vrijeme najčešće gledao na sudu. Slavlju je prisustvovao i Darijo Srna sa suprugom Mirelom Forić.

Komentara 36

SE
senior
12:51 09.10.2016.

Piskaralo VL koje glumi sportsko piskaralo to i dokazuje ovakvim člankom. ali možda jadnik i nije kriv, ovo je za njega vrh vrhova sportskog pisanja. Jadan.

DU
Deleted user
13:40 09.10.2016.

Naslov članka je s tehničke strane gledajući,samo djelomično točan. Žena može tek u specifičnim uvjetima imati noge do plafona ili na plafonu,inače u svim drugim prilikama ima noge do poda.

VK
vječni krojf
13:36 09.10.2016.

Jadni clanak.Bezobrazluk i to cisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije