Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potez za primjer

Detalj koji je svima promaknuo: Lovren divnom gestom oduševio Mađare

Foto: Reuters/Pixsell
25.03.2019.
u 10:59

Lovren je u 36. minuti nadomak hrvatskog šesnaesterca u trku nagazio na gležanj Mađara, ali škotski sudac Willie Collum uopće nije reagirao

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren stekao je simpatije Mađara nakon jučerašnje geste koju televizijske kamere nisu zabilježile.

Naime, tek što je utakmica završila, branič Liverpoola potražio je Dominika Nagya i ispričao mu se što ga je ozlijedio. Hrvatski reprezentativac mladom veznjaku varšavske Legije usto je poklonio svoj dres, a Nagy je ispriku prihvatio. 

>> Pogledajte što je rekao Zlatko Dalić nakon poraza od Mađarske

 

Podsjetimo, Lovren je u 36. minuti nadomak hrvatskog šesnaesterca u trku nagazio na gležanj Mađara, ali škotski sudac Willie Collum uopće nije reagirao iako su domaćini žestoko, a pokazalo se i s punim pravom, prosvjedovali.

Dopustio je da se igra nastavi, a da je pogriješio, uvidio je tek nakon što se Nagy ostao previjati s bolnom grimasom na licu i krvavim gležnjem. Mladić je naposljetku iznesen s travnjaka na nosilima, a već koju minutu poslije zamijenio ga je Roland Varga.

Hrvatska je u tim minutama opasno živjela. Samo dvije minute ranije primila je pogodak za 1:1, a mladi Nagy jurio je u šesnaesterac i novu opasnu prigodu.

Komentara 14

IL
ilijan1a
13:03 25.03.2019.

Bravo majstore!

ŠT
ŠTOREKONEPOREKO
16:47 25.03.2019.

Tako i treba,dobili smo lekciju i idemo dalje.Možemo mi puno bolje

DE
derin
14:00 25.03.2019.

Prestanite od njih raditi Beatlese, vec okrenimo se pravom nogometu. Od svjetskog nismo odigrali pravu utakmicu, s dobrom obranom i 4,5 izrađenih prilika. Kalinic nije uvjerljiv na golu, u obrani bježi(vida), prekidi katastrofa. Protok lopte u sredini spor. U napadu nemamo isturenu špicu, Rebić tehnički potkovan slabo, kramaric vise u vezi, a perisic postaje onda lagana lovina za obrane. Hitno vratiti Mandžukića ili Kalinica, Srnu i Livakovica unutra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije