Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalska liga

Pogledajte Almeidino remek-djelo za pobjedu Benfice

Andre Almeida
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
09.09.2017.
u 11:20

Najljepši trenutak na utakmici dogodio se u 78. minuti kada je Almeida sjajno s desne strane pogodio loptu koja je preletjela vratara Barbosu Ferreiru i završila u mreži

U 5. kolu portugalske lige Benfica je kod kuće pobijedila Portimonense sa 2:1. Gosti su poveli u 56. minuti pogotkom Fabricija, a tri minute kasnije ostali su s igračem manje.

Hackmana je skrivio kazneni udarac i za prekršaj dobio izravni crveni karton. Jonas je bio točan s bijele točke za 1:1.

Najljepši trenutak na utakmici dogodio se u 78. minuti kada je Almeida sjajno s desne strane pogodio loptu koja je preletjela vratara Barbosu Ferreiru i završila u mreži. Naš Filip Krovinović (Benfica) nije ulazio u igru.

 

Poredak: Sporting 15, Benfica 13, Porto (-1) 12, Rio Ave (-1) 10...

Komentara 2

MV
Mijat vrdoljak
13:01 09.09.2017.

Jeli to onaj Almeida koji dolazi u Hajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije