Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nA NJEMU JE

Ronaldo ima ponudu da postane suigrač hrvatskog braniča

Cristiano Ronaldo Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
16.03.2018.
u 15:26

- Želio bih kupiti Ronalda, naravno, ako on želi doći. Trenutno nismo na razini na kojoj želimo biti, treba nam vremena.

Bešiktaš je u dvije utakmice osmine finala Lige prvaka od Bayerna primio osam golova te se s ukupnih 1:8 oprostio od natjecanja.

U turskom klubu za koji od ove zime igra i hrvatski reprezentativac Domagoj Vida već razmišljaju o sljedećoj sezoni i potencijalnim pojačanjima, a oku su bacili na - Cristiana Ronalda.

- Njegovi suigrači iz reprezentacije, Quaresma i Pepe, igraju za nas. Želio bih kupiti Ronalda, naravno, ako on želi doći. Trenutno nismo na razini na kojoj želimo biti, treba nam vremena. Morat ćemo se jako potruditi da ga dobijemo - rekao je predsjednik kluba Fikret Orman pa otkrio ambiciozan plan kluba:

- Mi u Bešiktašu vjerujemo u skromnost, etičnost, fair play i dobar odnos s navijačima. Radimo na projektima da oni budu sretni. Naravno, naš najveći cilj je prikupiti 100 milijuna fanova u kratkom vremenu.

Komentara 5

MO
matK.O.
16:17 16.03.2018.

iz reala da ide u bešiktaš..hahahha...

ST
stipe123
16:08 16.03.2018.

To se ne odbija! Biti suigrač hrvatskog braniča, neprocenjivo.

Avatar poljicanin
poljicanin
17:12 16.03.2018.

Dobro bi se on snašao u Bešiktašu jer se ponaša kao da je Turčin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije