Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mino Raiola:

Evo kako mi je zločesti Mario razbio novi Bentley

Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
10.03.2018.
u 13:19

Jedan od najpoznatijih menadžera svijeta otkrio je dosad još nepoznatu priču

Marija Balotellija prati epitet zločestog dečka. Tijekom karijere napravio je niz nepodopština, ali i nekoliko nevjerojatno glupih poteza. Neki ga vole, a neki ne. Uglavnom radi ono što mu se sviđa, premda to drugima smetalo. 

Balotelli i njegov agent Mino Raiola mnogo su toga zajedno prošli. Jedan od najpoznatijih menadžera svijeta otkrio je dosad još nepoznatu priču. Zločesti dečko razbio mu novi Bentley.

Mario Balotelli
1/5

- Mario je takav kakav je, ali sve mu opraštam. On je dobar čovjek. Jednog me dana pitao da mu posudim Bentleyja, a ja sam mu odgovorio da mora zabiti dva pogotka protiv Marseillea i onda ćemo razgovarati. Ja sam na to zaboravio, a onda je telefon zazvonio i supruga mi kaže da Mario želi razgovarati - rekao je Balotellijev menadžer, te nastavio:

- 'Mino, ključevi', samo to je rekao, a ja sam ga pitao kakvi ključevi. Objasnio je da želi provozati Bentleyja jer je zabio dva pogotka. Što sam mogao učiniti kada sam mu već obećao. Nekoliko sati kasnije ponovno me nazvao i samo je rekao: 'Žao mi je, razbio sam ti automobil'. Oprostio sam mu, na njega se ne mogu naljutiti - podvukao je Mino Raiola.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije