Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKINJA

Podravka očekuje dobar rezultat protiv Larvika

07.11.2008.
u 17:41

Nakon pobjede u prvom kolu Lige prvakinja s ruskom Ladom Toljati rukometašice Podravke Vegete otputovale su u Norvešku, gdje će u nedjelju u 18 sati uz izravan prijenos na HTV-u 2 igrati utakmicu 2. kola s domaćim Larvikom.

Trener koprivničkih rukometašica Zdravko Zovko očekuje jako zahtjevnu utakmicu.

- U Norveškoj nam sigurno neće biti lako jer Larvik igra pred svojim navijačima i nastojat će nadoknaditi bodove koje je izgubio od Oltchima u Rumunjskoj (33:29). Sve igračice spremne su za nastup, a za dobar rezultat bit će nam potrebna agresivna igra u obrani i maksimalna koncentracija u napadu - kazao je Zdravko Zovko.

U susretu s Ladom Toljati najbolja igračica bila je Ana Đokić, koja je postigla osam pogodaka i potpuno opravdala dolazak u klub.

- S Larvikom moramo igrati još bolje nego s Ladom. Uvjerena sam kako se možemo ravnopravno nositi sa svakom europskom ekipom te se nikoga ne trebamo plašiti. Svjesne smo snage Norvežanki, koje moraju ići na pobjedu ako žele ostati u igri za drugi krug, a to nam otvara mogućnost da koncentriranom igrom postignemo pozitivan rezultat. U Norveškoj nas očekuje paklena atmosfera u dvorani jer je ženski rukomet u toj zemlji jako popularan, a Larvik je njihova najpopularnija ekipa. Dat ćemo sve od sebe da pokažemo svoje stvarne vrijednosti i ambicije koje imamo - rekla je Ana Đokić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije