Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga EHF

Podravka lovi osmi bod za četvrtfinale

Podravka Vegeta
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/5
26.01.2019.
u 00:24

Koprivničanke imaju tri pobjede u nizu, od čega dvije u gostima (Nyköping i Craiova)

Rukometašice Podravka Vegete danas u Koprivnici (dvorana Fran Galović u 14.30 sati) dočekuju rumunjsku Craiovu u susretu 4. kola Lige EHF-a.

Koprivničanke imaju tri pobjede u nizu, od čega dvije u gostima (Nyköping i Craiova).

– Ono što ne želim da se negdje pojavi je informacija da smo nešto napravili ili da će biti lako. Onog trenutka kad smo sjeli u autobus za povratak iz Craiove već smo počeli razgovarati o tome, a to govorim jer vidim da se pisalo da smo na korak od četvrtfinala. Bili smo mi i 30 sekundi do druge faze Lige prvaka, ali nismo je vidjeli. Činjenica je da sve ekipe u skupini mogu imati osam bodova, a mi još nismo blizu tome. Ovaj tempo ostavio je traga na ekipi pa će je na moju žalost sastavljati dr. Sačer i Bojan Savić, a ne ja – rekao je trener Zlatko Saračević i istaknuo da stanje nije alarmantno, ali sve igračice osjećaju posljedice utakmica koje su iza njih.

>> Pogledajte što naš novinar Mladen Miletić kaže o nastupu rukometaša na SP-u

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije