Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više voli London

Pochettino odbio Realovih 20 milijuna eura po sezoni

Mauricio Pochettino
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.11.2018.
u 15:22

Argentinac je zahvalio Florentinu Perezu jer mu nije u interesu raditi u klubu koji često mijenja trenere i ima podijeljenu svlačionicu

Argentinac Mauricio Pochettino (46), menadžer engleskog premierligaša Tottenhama, odbio je ponudu europskog prvaka Real Madrida, prenose britanski mediji.

Engleski mediji pišu da je Real ponudio Pochettinu 20 milijuna eura godišnje, ali i da je Argentinac zahvalio predsjedniku kraljevskog kluba Florentinu Perezu jer mu nije u interesu raditi u klubu koji često mijenja trenere i ima podijeljenu svlačionicu.

Pochettino je poručio kako želi ostati u Londonu i s Tottenhamom napasti trofeje unatoč nezavidnoj financijskoj situaciji u kojoj se nalazi klub zbog izgradnje novog stadiona.

Argentinski stručnjak je preuzeo Tottenham 2014. godine, a prije toga je radio u Espanyolu i Southamptonu.

Nakon što je Julen Lopetegui koncem listopada dobio otkaz, Real privremeno vodi Santiago Solari. Iako klub nije službeno objavio do kada će mu trajati ugovor, španjolska Marca navodi kako Real neće imenovati stalno rješenje do kraja sezone.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije