Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split se sprema

Počele pripreme za Europsko prvenstvo u vaterpolu

Hrvatska - Srbija, vaterpolo
Foto: Gtres/Pixsell
24.10.2018.
u 18:20

Dvije bazenske školjke koje će biti nabavljene za potrebe EP 2022. ostat će trajno na raspolaganju Gradu Splitu

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suradnicima sastao se u srijedu s vodstvom Hrvatskog vaterpolo saveza, predsjednikom HVS-a Mladenom Drnasinom, dopredsjednikom i izvršnim direktorom Pericom Bukićem i glavnim tajnikom Renatom Živkovićem radi dogovora o organizaciji Europskog prvenstva u vaterpolu koje će se održati u Splitu 2022. godine, navodi se u priopćenju Grada.

"Krenuli smo s radom, a organizacija ovog prestižnog prvenstva ocijenjena je kao sjajna priča u odnosu na uspjehe hrvatskog vaterpola do sada. Grad Split i Hrvatski vaterpolo savez zajednički pokreću procese obnove infrastrukture za potrebe Europskog prvenstva, a to će biti ujedno i zamašnjak za rješavanje infrastrukturnih potreba svih vodenih sportova u Splitu. Naime, dvije bazenske školjke koje će se nabaviti za potrebe EP 2022. ostat će trajno na raspolaganju Gradu Splitu", stoji na kraju prioćenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije