Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seha liga

Po pobjedu s Vorijem, Horvatom, Kontrecom i Markovićem

04.02.2018.
u 15:57

– U Celju se igra prva utakmica poslije duge stanke u kojoj nismo bili svi zajedno. Konačno smo počeli svi trenirati.

Rukometaši PPD-a Zagreba večeras u Celju (20.30) igraju utakmicu SEHA Gazprom lige protiv Pivovarne Laško. U odnosu na kup-utakmicu s Borovom, momčadi su se priključili reprezentativci Igor Vori, Zlatko Horvat, Tin Kontrec te Dobrivoje Marković i Urh Kastelic. Lavovi će tako na put u Celje u punom sastavu, po nova tri važna boda.

– U Celju se igra prva utakmica poslije duge stanke u kojoj nismo bili svi zajedno. Konačno smo počeli svi trenirati. Utakmica s Celjem dolazi nam malo prerano, ali što je, tu je, moramo pokušati izvući najviše iz momčadi. Igramo protiv izvanredne momčadi Celja koja igra jako dobro. Svakako će biti teško, no pokušat ćemo pobijediti – rekao je Zlatko Saračević, trener zagrebaša.

Matej Hrstić, lijevi vanjski igrač zagrebaša, dodao je:

– Dobro smo se pripremili i proučili suparnika. Celje nam je poznati rival jer smo s njim već igrali u prvom dijelu sezone. Naravno da u Sloveniju idemo po pobjedu, želimo dobro igrati i osvojiti nova tri važna boda. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije