Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas rukometni derbi

Plinari i Našičani kreću u lov na naslov prvaka

Nexe PPD
HRS
18.03.2023.
u 11:47

– Svaka utakmica protiv Nexea je izazov. Nismo baš u najboljoj formi zadnjih mjesec dana, utakmica dolazi tek tjedan dana nakon reprezentativne stanke, no vjerujem da smo bolji i da možemo do pobjede u ovoj utakmici – rekao je Luka Lovre Klarica, desni vanjski "plinara".

Rukometaši PPD Zagreba i Nexea danas će u dvorani Kutija šibica (18 sati) igrati prvu utakmicu za naslov prvaka Hrvatske. Naime, naslov će osvojiti ona momčad koja prva osvoji šest bodova. U teoriji, nakon Lige za prvaka, morat će se odigrati još najmanje jedna utakmica u doigravanju.

– Svaka utakmica protiv Nexea je izazov. Nismo baš u najboljoj formi zadnjih mjesec dana, utakmica dolazi tek tjedan dana nakon reprezentativne stanke, no vjerujem da smo bolji i da možemo do pobjede u ovoj utakmici – pobjede koja bi sigurno bila vjetar u leđa za utakmice protiv Nexea koje slijede, a s obzirom na to da igramo s njima i u četvrtini finala SEHA – Gazprom lige, bit će ih dosta do kraja sezone – rekao je Luka Lovre Klarica, desni vanjski "plinara".

Branko Tamše, trener Nexea, istaknuo je:

– Dobro znamo što nas čeka, jedna jako dobra i iskusna ekipa s dobrim pojedincima, prava europska ekipa koja je svoju snagu pokazala u Ligi prvaka. Svjesni smo da je Zagreb, pogotovo na svom terenu, favorit u svim pogledima. Dosta nam se igrača vraća u momčad, neki još nisu sasvim zdravi, tako da nećemo ništa riskirati, ali bit ćemo puno, puno kompletniji nego što smo bili u SEHA ligi. Imamo informacije da su ulaznice rasprodane, što me jako veseli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije