Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od junaka

Pletikosa: Modrić nije trebao stati u zid, nisam vidio loptu!

'Croatia\'s goalkeeper Stipe Pletikosa reacts during their Group C Euro 2012 soccer match against Italy at the city stadium in Poznan, June 14, 2012.   REUTERS/Petr Josek (POLAND  - Tags: SPORT SOCCER
'PETR JOSEK'
14.06.2012.
u 20:43

- Mario je kompletan igrač i izrasta u vrhunskog napadača - pohvalio je svog suigrača vratar vatrenih.

Stipe Pletikosa bio je jedan od junaka, držao je Hrvatsku kad je bilo najteže. A iskusni Pletikosa veliča potez Slavena Bilića u poluvremenu. Prepričao nam je kakve je izbornik naredio promjene.

- Pokazali smo karakter, nije se bilo lako vratiti nakon onakvog prvog poluvremena kad su nam Talijani dolazili s lakoćom i stvarali prigode. Utakmicu je odlučio odličan izbornikov potez na poluvremenu, vratio je Rakitića u sredinu, Modrića gurnuo naprijed, a Mandžukića na desni bok. Tako smo neutralizirali njihove prodore kroz sredinu - rekao je Pletikosa.

Bilić: Ako smo mogli stisnuti Italiju, možemo i Španjolce!

Prandelli: Trebali smo pobijediti, zaslužili smo tri boda!

Kod vodećeg pogotka Talijana jednostavno je poludio. Kada ga je Pirlo svladao njegova ljutnja mogla se osjetiti na tribinama. Poludio je na Luku Modrića, koji se nepotrebno ugurao u živi zid.

- Tražio sam tri igrača u živom zidu, stala su četiri i jako teško mi je bilo vidjeti loptu. Znao sam da će dva Talijana stati u zid, to smo gledali u pripremi utakmicu. I kad je došao još jedan naš, onda nisam vidio loptu. A kad je Pirlo izvođač, moraš čekati posljednji trenutak. Na nesreću, lopta je prošla kroz dvije glave u živom zidu, malo okrznula Rakitića. Ali, to je nogomet – kaže Pletikosa.

Marchisio, kojemu je skinuo dva zicera u dvije sekunde vjerojatno će ga pamtiti cijeli život. Posebno oproste li se Talijani od Eura.

- Zadovoljan sam, dobro sam radio na pripremama tako da imam dosta samopouzdanja, takav ću biti i u slijedećoj utakmici protiv svjetskih prvaka – zaključio je Pletikosa.

Plete je pohvalio i strijelca Mandžukića:

- Jako je dobro radio na pripremama, u paru s Jelavićem izvrsni su kod dugih lopti, jako dobro primaju te lopte, pa je i obrani lakše izaći. Mario je kompletan igrač i izrasta u vrhunskog napadača.

O Španjolskoj je Plete rekao:

- Dobro ćemo se pripremiti i odmoriti i tražiti dobar rezultat.

Komentara 2

MA
Majur
20:49 14.06.2012.

Stipe......SVAKA CAST.....branio si vrhunski!!!!!

OB
-obrisani-
23:14 14.06.2012.

Stipe napokon si i ti nešto obranio kad je izgledalo nemoguće. Takvog te volim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije