Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik zadovoljan

Bilić: Ako smo mogli stisnuti Italiju, možemo i Španjolce!

ita-hrv nove (1)
Goran Stanzl, Slavko Midžor/Pixsell
14.06.2012.
u 20:39

- Moji su momci pokazali karakter, ali i snagu, volju i kvalitetu i vratili se u utakmicu nakon poluvremena i odigrali sjajan drugi dio - kaže Nane.

Izbornik Bilić bio je zadovoljan nakon utakmice:

- Talijani su vrhunska momčad, čestitao bih objema momčadima na odličnoj utakmici, moji su momci pokazali karakter, ali i snagu, volju i kvalitetu i vratili se u utakmicu nakon poluvremena i odigrali sjajan drugi dio.

SuperMandžo spasio Hrvatsku, sa Španjolskom za četvrtfinale!

Osvrnuo se Bilić na probleme koji su im zadavali Talijani u prvih 45 minuta:

- Gledajte, Cassano i Balotelli su svjetske klase, stvorili su probleme i Španjolcima! Problem je bio što su njima lopte dolazile iz sredine, puštali smo bokove i tražili da zatvore vezne igrače, no kad su oni slali duge lopte, imali smo problema.

O promjeni taktike na poluvremenu koja je donijela bod:

- Igrali smo 4-4-2, rekli smo igračima da Talijani igraju s četvoricom u vezi, drugi dio smo prešli na 4-2-3-1, Rakitić je išao na zadnjeg veznog s Vukojevićem, a Luku smo gurnuli prema naprijed, Mandži rekli da se s desne strane ubacuje u napad. To je bio pun pogodak! I Pranjić je sjajno reagirao, bio je odličan, donio ono što nam je nedostajalo. Jer mi smo imali problem uopće doći pred njihov gol.

Nije Bilić pesimist iako će u zadnjem kolu vatreni igrati s aktualnim europskim i svjetskim prvacima.

- Mi smo večeras htjeli pobijediti, Talijani su bili malo bolji u početku, ali mi imamo snagu, volju i kvalitetu, a ako smo mogli pritisnuti Italiju i stvoriti im šanse i zabiti, onda možemo i Španjolcima.

Komentara 31

DU
Deleted user
20:58 14.06.2012.

Whazzup. MA i ako ispadnemo nema zamjere. Samo nogometna neznalica moze da trazi pobjedu protiv Spanjolske. Svakako je pritisak na Spanjolskoj. Hrvatska moze samo hrabro i sto bog da.

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
21:01 14.06.2012.

14.06.2012. u 20:58h Budala slažem se....ali ipak....meni je nogomet totalna pljuga.....gubitak vremena

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:53 14.06.2012.

od španjolaca smo 0:3 naloptavanje po zraku nije dokaz da znaš igrati....svi stoje.....šutevi kao u feminističkom klubu lezbi.....ispali smo već sada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije