Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA I ANTE KOSTELIĆ

Plenković se sastao s predstavnicima Hrvatskog skijaškog saveza i potvrdio: Snježna kraljica ide po planu

Plenkovi? u Banskim dvorima primio predstavnike Hrvatskog skijaškog saveza
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
23.12.2022.
u 22:00

- Uz financijsku podršku Vlada RH i ministarstva turizma i sporta i ove godine održat će se Snow Queen Trophy, svjetsko natjecanje u skijanju - objavio je premijer na Twitteru.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je u petak u Banskim dvorima predstavnike Hrvatskog skijaškog saveza.Uz predsjednika Vlade sastanku su prisustvovali i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, te ministar financija Marko Primorac. Delegaciju Hrvatskog skijaškog saveza predvodili su predsjednik saveza Miho Glavić, direktor alpskih reprezentacija Vedran Pavlek, te Ante i Ivica Kostelić.

- Uz financijsku podršku Vlada RH i ministarstva turizma i sporta i ove godine održat će se Snow Queen Trophy, svjetsko natjecanje u skijanju. Snježna kraljica ostaje brend Zagreba i Hrvatske - objavio je premijer Planković na svom twitter profilu.

Ove će sezone Sljeme ponovo ugostiti najbolje svjetske slalomašice, već 19. put zaredom u kalendaru Svjetskog kupa, i to po prvi puta na dvjema utrkama ženskog slaloma koje se održavaju 4. i 5. siječnja.

Utrka prvog ženskog slaloma održat će se u srijedu, 4. siječnja s početkom prve vožnje u 12.30, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomašica starta u 16.30 sati. Drugi ženski slalom na rasporedu je u četvrtak, 5. siječnja u nešto kasnijem terminu, pa će tako prva vožnja započeti u 15 sati, a druga u 18 sati.

Komentara 2

AU
alkos.u.penziji
07:11 24.12.2022.

vidi iveka zar je stigo kući sa jedrenja oko zemlje

Avatar Asterix
Asterix
22:45 23.12.2022.

Probajte pomaknuti termin na veljaču, bit će manje problema sa snijegom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije