Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog sitnih interesa
Povratak na članak

Pirova pobjeda: Evo koji se lokalni HDZ-ovci neće odreći Šukera

Izvori bliski premijeru priznaju da HDZ-ovci iz županijskih organizacija podržavaju status quo jer s HNS-om dobro žive.

Komentari 153

BR
Brandfackel2
14:45 04.12.2017.

I ne prođe niti jedan dan da Toza Dasović i ostali purgeri iz Prnjavore ne balegaju po hrvatskom nogometu. Da su ovi novinari i Šimići toliko sposobni koliko misle, već bi prije deset godina u svoje okrilje uzeli neki klub i godinama ga, svojom sposobnosti, doveli do Lige prvaka pa zaradili milijune. Ovako glume nekakve dušebrižnike hrvatskog nogometa, a u stvari vrebaju na kasu HNS-a.

VL
ST
stefj
14:56 04.12.2017.

Hm, politiziranje HNS-a počelo je sa SDP-om. Kada su skužili koliko se love tu vrti, na sve načine su se htjeli dočepati funkcija. Nisu prezali niti dati podršku huliganima da izbace repku, niti politički napadati savez... Sve u svemu, dok je savez uspješan, teško će se nešto promijeniti, treba prvo uništiti ovo da bi se opravdalo rušenje i smjene... Najniže od svih su pali novinari, stvarno bljak. Ići podržavati kriminalce i opravdavati njihovu kandidaturu nema nikakvog opravdanja. Otvoreno podržavati onog siromašnog trgovca ribom i onog nasilnika je stvarno bilo jadno...

VL
DU
Deleted user
14:59 04.12.2017.

Zanimljivo je da među ovih 85% koji su za promjene u HNS-u 95% ne gleda nogomet, ali redovito prate rastezanje harmonike u kumrovcu za dan mladosti... Ako su županijeske podružnice podržavaju vodstvo, što se tu ima pričati!?!?!?! Ako netko imam dokaze o mitu i korupciji neka ih podastere i prozove hrvatsko pravosuđe i državnog odvjetnika što ne radi posao. A ove propagande članke zabite Titovoj bisti u pak! Da se razumijemo i meni je gadan Mamić, ali on drži "sveto ime" Dinamo,a tko sam ja da se miješam u ono kaj je SDP posvetio?!?!?!?!

VL
DU
Deleted user
14:16 04.12.2017.

Samo smijeniti loše novinare plaćenike koji podržavaju huligane i razbojnike to je najveći problem u Hrvatskoj

VL
Avatar korona
korona
14:32 04.12.2017.

Izgleda da su lijevi mafijaši postavili maleckog Šimića za vođu uličnih i stadionskih razbojnika.Žrtva i gubitnik će biti mali Šimić,a logistika i podupirači će čekati idućeg samoubojicu.

VL
ZL
Zlovato
15:55 04.12.2017.

Nije moguće da je za protukandidata Šimića koji ne može sastaviti jednu prostoproširenu rečenicu 90% Hrvata ,čestitke Šukeru.

VL
NE
Neo001
16:04 04.12.2017.

Zločionačka partija upregla medijsku mašineriju i maloumnike kao što je Šimić da sruši Šukera a sa njima i hrvatsku reprezentaciju. Hrvatska reprezentacija jedano je još od rijetkih preostalih optoka domoljublja gdje se za izvođenja hrvatske himne drži ruka na srcuu i gromoglasno pjeva hrvatska himna.

VL
MA
..Marsijanac
15:25 04.12.2017.

Svakome ,sa imalo mozga, mora biti jasno da se tiu ne radi o sportu nego o politici i parama. Jos samo da uniste Dinamo i repku i posao im je odradjen.

VL
DO
domxerex
16:21 04.12.2017.

Kao da će te promjene pomoći Hajduku da bude prvak ili osvoji kup. Treba trenirati trčanje i nogomet a ne dizanje pive i povlačenje djevojačkih guzova. I manje politike a više treninga. Osim toga zar je moguće da neki misle da će štimac biti bolji od mamića. Pa njih dvojica su od prije nekoliko godina u dilu i rade zajedno, to još samo naivni nisu shvatili.

VL
SO
Somelier
15:21 04.12.2017.

Teško je čitati ovakove dječje priće. Po čemu bi sada mogli biti bolji Šimić, Pletikosa , Stanić osim što su komunisti i kao takovi odgovaraju oporbi. Narod je izabrao ili odlučio što bi rekli mudraci i dalnji komentari nisu potrebni. Neka Split prestane crtati "svastike" i neka se discipliniraju i uljude na sportskim terenima i sve će biti u naj boljem redu.

VL
KA
Karloho
16:26 04.12.2017.

Jad i bijeda,zar izbori nisu jedini način da se izabere predsjednik HNS,Simic je malo spreman za izbore ,a opet malo nije spreman. Ova hajka oko uspješnog HNS_a koji ne živi od države i njene milosti mnogima ne odgovara ,a najviše onima koji rade protiv naše reprezentacije i naseg nogometa.

VL
PP
plavac plavi
16:30 04.12.2017.

Udbo-Iva dobila novi zadatak!! Zanju uvijek tipični izvori informacija, u stilu "izvor blizak vrhu HDZ-a" ili "izvor blizak Plenkoviću" joj je nešto važno otkrio!! Ona kad nešto piše uvijek ima neke anonimne "važne" izvore, koje podmeće kao jedine relevantne!! Vrhh i najjači "argument" joj je da 90 posto navijača i običnog naroda, želi smjenu Šukera!! Po kojim to izmišljenim(udbo) anketama je to ustvrdila??? Smijurija od teksta providne plačenice!!

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:05 04.12.2017.

Izgleda kao ljkevicarska lista za odstrel.

VL
Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
15:39 04.12.2017.

Iva ,Iva napila se piva. Pobjeda je prava ako se uzme u obzir da ste svi zagovarali suprotnu stranu.

VL
MA
..Marsijanac
15:23 04.12.2017.

Crvene suze VL roni...............

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:34 04.12.2017.

Dario Šššššimić Frizurica, nit poseban igrač , nit gospodarstvenik... laže kako je UEFA iza njega a Čeferin ga odvalio da se ne miješa u HNS i nikoga ne podupiru. Tako nešto naši mediji ne spominju i prešućuju... ha ha haa jedva čekam da kad ovo prodje i ostane sve po starom, kako će novinarčići pokunjeno pričat da su ‘morali’ tako pisat jer im je naređeno.... kmeee....kmeeee.

VL
DU
Deleted user
17:12 04.12.2017.

Da li radi skupine uličara koja polako ali sigurno uništava Hajduk, sada na red dolaze i drugi, uspješniji? Koji su to ljudi koji ne podržavaju niti reprezentaciju vlastite države radi svojih sitnih intreresa i čija je jedina filozofija "što gorjee to bolje". A sve loše bi trebala navodno popraviti četvorka koja, iako su vili dobri nogometaši, nigdje se nije organizacijski niti intelektualno dokazala.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
16:27 04.12.2017.

Šuker je institucija. Pogledajte uokolo, kako normalne države drže do svojih velikana, a ovdje u Hrvatskoj svatko bi se malo napio Šukerove krvi, kad bi mogao, jer Šuker je metafora za sve njihove poraze i promašaje.

VL
Avatar nula
nula
17:36 04.12.2017.

AUTOR Iva Puljić - Šego -------> ona sve zna o nogometu ))-: Ajme meni !!

VL
DR
droza
15:53 04.12.2017.

"U vrhu stranke svjesni smo da trećerazredni HDZ-ovci na terenu iz svojih sitnih interesa podržavaju status quo. Bit će to Šukerova Pirova pobjeda – rekao nam je izvor iz premijerova kruga bliskih suradnika." Čak i da ne znam tko je autor ovoga članka, pročitavši ovu rečenicu, znao bih da ovaj uradak dolazi od spin majstorice Puljić-Šego.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.